Jižní Dalmácie - Valamar Club Dubrovnik ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: jediný rodinný klub hotel v Dubrovníku leží na poloostrově Babin Kuk, cca 6 km od starého města Dubrovník. Vzdálenost na oblázkovou / přírodní kamenitou pláž cca 150 - 200 m.

Vybavení: restaurace, lobby bar, směnárna, výtahy, obchody, venkovní bazén se sladkou vodou, venkovní dětský bazén, možnost využití spa a wellness centra v hotelu Valamar Lacroma (za příplatek), aerobic, animace pro děti a dospělé, tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal. kadeřnictví, internetový koutek za poplatek, Wi-Fi.

Doporučujeme: Doporučujeme: Prožijte aktivní a zábavnou dovolenou v jediném rodinném hotelu v Dubrovníku. Hotel Valamar Club Dubrovnik nacházející se na pobřeží pitoreskního poloostrova Babin Kuk a vzdálený jen pár minut od historického městského centra je kompletně přizpůsoben potřebám vaší rodiny. Služby all inclusive light a vzájemně propojené pokoje vám zajišťují klid a bezstarostnost. Vodní radovánky jsou zaručeny u prostorného venkovního bazénu s výhledem na moře nebo na nedaleké atraktivní oblázkové pláži.

Obsazení: X-XXXx

Poznámka: nápoje na lobby baru na na baru u bazénu 8:00/9:30 - 23:30 hod nejsou zahrnuty v ceně pobytu - platí se zvlášť.
Příjezdy možné jakýkoli den v týdnu - cenová nabídka na vyžádání.
Na vyžádání možné zajištění menu pro diabetiky.

Pro děti: nápadité aktivity v Maro clubu, dětský koutek v restauraci.

Delegát: formou telefonické asistence

Internet: WiFi zdarma.

Stravování: all inclusive

all inclusive light

Snídaně: 7.00-10.00

Obědy: 12.00-14.00

Večeře: 19.00-21.00

All inclusive: plná penze formou bufetu popř. tématická večeře (chorvatská, mediteránská, Gala večeře od 15.6. do 15.8.) včetně nápojů, (perlivé a neperlivé nealko nápoje, šťávy, voda, káva, v poledne a večer místní pivo a víno). Nápoje se podávají během stravování. Vegetariásnké menu k dispozici. Od 16.00-17.00 zmrzlina pro děti. Zábavní programy - 3x v týdnu živá hudba a animace 6x v týdnu - pro děti klub MARO - nealko nápoje během činnosti klubu od 9:00-12:00 a od 15:00 do 18:00 hod zdarma. Sport - multifunkční hřiště (fotbal, házená, basketbal), plážový volejbal, stolní tenis, kola, minigolf.

Ubytování: hotel ***

moderní klimatizované dvoulůžkové pokoje se sprchou, WC, SAT TV, telefonem, sejfem, fénem, některé pokoje s balkonem/terasou, s možností 1 nebo 2 přistýlek (rozkládací gauč). Pokoje na mořskou stranu s příplatkem.


Pořadatelem zájezdu je FIRO-tour a.s.