Igrane - TUI Blue Makarska Resort ALL INCLUSIVE


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Do 50 m od pláže nebo pláže

Vybavení: recepce, restaurace, bar, bazén, masáže, kavárna, kosmetika, čistírna, sauna, terasa, vodní sporty, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, bankomat.

Sport a zábava: aerobic, bazén, vodní aerobic, šlapadla, vodní sporty, vodní lyže, šnorchlování.

Parkování auta se platí na recepci, 7 Eur/den.
Pobytová taxa cca 1,40 EUR/osoba/platí se na recepci.

minimální pobyt 3 noci: TUI Blue Makarska Resort

TUI Blue Makarska Resort je moderní nově zrekonstruovaný hotel se nachází v malém městečku Igrane v bezprostřední blízkosti pláže, obklopen zelení. Hotel je určen pouze pro osoby od 16 let. Hotel disponuje 179 pokoji.

Vybavení hotelu: vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, 3 bary, kavárna s terasou, fitness, sauna, dva venkovní bazény, WI-FI, parkoviště.

Ubytování: 2lůžkové pokoje Standard nebo Superior mají sprchu a WC, balkon nebo terasu s přímým nebo bočním výhledem na moře, TV, minibar, zařízení na přípravu kávy a čaje, fén, telefon, klimatizaci. Pokoje Economy mají stejné vybavení ale mají výhled do vnitřního atria (dvora) a nemají balkon. Pokoje Swim Up mají přístup do bazénu rovnou z terasy pokoje.

Stravování: POLOPENZE formou švédských stolů nebo ALL INCLUSIVE - snídaně formou bufetu (7:00 - 10:00), oběd formou bufetu (12:30 - 14:30), večeře formou bufetu (19:00 - 21:30). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (pivo, víno, minerální voda, džus, káva, čaj). Občerstvení, ranní káva, pozdní snídaně apod. ve vybraných barech a restauracích v hotelem stanovený čas, použití minibaru na pokoji.

Pláž : oblázková, cca. 1,5 km dlouhá

Sport a zábava: dva venkovní bazény, fitness, aquaerobic, pilates, masáže (za poplatek), sauna, vodní sporty (za poplatek), výlety (za poplatek).

Hotel pouze pro dospělé osoby (16 let a starší).

Domácí mazlíčci nejsou dovoleni.

Check in 15:00 check out 12:00

Povinný příplatek (platba na recepci): pobytová taxa - 1,35 EUR/osoba/den, parkování - 7 Eur/den/auto - platba na recepci.

Stornopoplatky 2020: do 31 dnů před nástupem - storno pobytu zdarma, 30-15 před nástupem - 30 % z ceny pobytu, 14.-7. dní před nástupem - 50 % z ceny pobytu, 6 a méní dní před nástupem - 100 % z ceny pobytu.

Destinace: Vesnička Igrane (400 obyvatel) leží asi 15 km jihovýchodně od střediska Makarská. Je to ideální místo pro klidnou a ničím nerušenou rodinnou dovolenou. V Igrane je oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře.

Poznámka: Parkování auta se platí na recepci, 7 Eur/den.
Pobytová taxa cca 1,40 EUR/osoba/platí se na recepci.

Cena zahrnuje

  • ubytování za osobu ve dvoulůžkovém pokoji (dle vybraného typu pokoje) na 7 nocí, 7 x stravování All inclusive, minibar v pokoji, pobytovou taxu, dopravu
  • ubytování za osobu ve dvoulůžkovém pokoji (dle vybraného typu pokoje) na 7 nocí, 7 x stravování All inclusive, minibar v pokoji, pobytovou taxu, dopravu

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh, služby delegáta
  • pojištění léčebných výloh, služby delegáta