Hvar - Riva Marina hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Destinace

Přístavní městečko stejnojmenného ostrova leží na jihozápadě ve velké zátoce přímo naproti souostroví „Paklenické ostrovy“. Lemují jej 700 let staré hradby a pevnosti. Velkému náměstí, jež je považováno za nejkrásnější v Dalmácii, dominují katedrála sv. Štěpána, palác Grodů, kamenné domy Burků a také se pyšní prvním komunálním divadlem v Evropě. Hvar je nejen historickým centrem ostrova, ale i turistickým střediskem s jedinečnými klimatickými podmínkami.

Riva Marina hotel - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Hvar nezajíždí, trajektem z přístavu Split cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Hvar do místa ubytování ve městečku Hvar na ostrově Hvar NENÍ ZAHRNUT V CENĚ (hotelové společnosti jej neposkytují). Klienti si vše zajišťují sami svépomocí a platí na místě (využití místní taxi služby, místní hromadné dopravy).

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace, recepce.

Dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA.

Riva Marina hotel: Hotel Riva Marina, dříve známý jako Riva, byl v roce 2022 kompletně zrekonstruován. Nachází se ve hvarském přístavu a nabízí ubytování v 50 elegantních a vkusně zařízených pokojích a apartmánech.

V okolí hotelu se nachází několik pláží – nejblíže je asi 300 m vzdálená oblázková pláž.

Ubytování: hotel ****

Typy pokojů: 1/2 Premium (17-23 m2) - dvoulůžkové pokoje s oddělenými nebo manželskými postelemi. V pokoji se nachází koupelna se sprchovým koutem.

1/2 Premium s terasou (23 m2) - dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi. V pokoji se nachází koupelna s vanou. 

1/2 Marina, pohled moře (16-20 m2) – dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Všechny pokoje tohoto typu mají velká okna s úžasným výhledem na Jaderské moře a přístav. Pokoje disponují koupelnou se sprchou.

1/2 Marina s balkonem, pohled moře (20-21 m2) – dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nabízí nádherný výhled na Jaderské moře a přístav. V pokoji se nachází koupelna se sprchovým koutem.

1/2 Junior Suite (30-44 m2) – dvoulůžková apartmá s postelí velikosti King a rozkládací pohovkou.

Disponují koupelnou se sprchovým koutem a vanou.

1/2+1 Grand Terrace Suite (61 m2) - apartmá pro 2-3 osoby s prostornou terasou, kde si můžete užít pohodové večery. V apartmá se nachází dvoulůžko, pohovka nebo rozkládací pohovka pro 3. osobu a koupelna se sprchou a vanou. 

1/2+1 Marina Suite, pohled moře (30 m2) – dvoulůžkové apartmá s manželskou postelí velikosti King a rozkládací pohovkou pro 3. osobu. V apartmá se nachází koupelna se sprchou a vanou.

1/2+1 Corner Suite s balkonem, pohled moře (40 m2) - rohové apartmá s vlastním balkonem a výhledem na moře a přístav. V apartmá se nachází dvoulůžko, rozkládací pohovka pro 3. osobu a koupelna se sprchou a vanou.

4+1 Deluxe Suite se 2 ložnicemi (56 m2) - apartmá Deluxe se 2 ložnicemi je plně vybavené pro vaše maximální pohodlí a relaxaci. Disponuje manželskou postelí, 2 oddělenými lůžky, vanou a sprchou.

1/2 Riva Marina Suite s terasou, pohled moře (47-66 m2) – luxusní dvoulůžkové apartmá se soukromou terasou pro lenošení. V apartmá se nachází dvoulůžko, rozkládací pohovka a koupelna se sprchou a vanou.

Vybavení pokojů: SAT TV, Wi-Fi, klimatizace, minibar, vysoušeč vlasů, telefon

Parkování v hotelu není možné, protože se nachází v pěší zóně. Hosté ale mohou využít hlavní městské parkoviště, které se nachází 400 metrů od hotelu.


Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně - švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • WI-FI přístup k internetu
  • doprava ze základních míst (další za příplatek)

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • POVINNÉ PŘÍPLATKY: pobytová taxa - 1,06 EUR/dosp.os./noc v termínech 1.1.-31.3. a 1.10.-31.12., 1,59 EUR/dosp.os./noc v termínech 1.4.-30.9.; dítě 12-18 let - 50 %, dítě 0-12 let ZDARMA - platí se na místě v recepci