Hvar - Pharos Bayhill hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Destinace

Přístavní městečko stejnojmenného ostrova leží na jihozápadě ve velké zátoce přímo naproti souostroví „Paklenické ostrovy“. Lemují jej 700 let staré hradby a pevnosti. Velkému náměstí, jež je považováno za nejkrásnější v Dalmácii, dominují katedrála sv. Štěpána, palác Grodů, kamenné domy Burků a také se pyšní prvním komunálním divadlem v Evropě. Hvar je nejen historickým centrem ostrova, ale i turistickým střediskem s jedinečnými klimatickými podmínkami.

Pharos Bayhill hotel BB - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Hvar nezajíždí, trajektem z přístavu Split cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Hvar do místa ubytování ve městečku Hvar na ostrově Hvar NENÍ ZAHRNUT V CENĚ (hotelové společnosti jej neposkytují). Klienti si vše zajišťují sami svépomocí a platí na místě (využití místní taxi služby, místní hromadné dopravy).

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, bar u bazénu, internetový kout, restaurace, recepce.

Sport a zábava: fitness studio, turistika, hřiště fotbalové, potápění, jogging, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna jachet a plachetnic, plachtění, cyklistika.

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dosp. os. - ZDARMA.

Dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA.

Ubytování: hotel ***

Typy pokojů: Pharos Bayhill hotel

Hotel Pharos se nachází v blízkosti hvarského přístavu, jen několik minut chůze od centra města. Díky své poloze se může pochlubit úžasným výhledem na celé souostroví Paklinski. Hotel je obklopen borovicovými a olivovými háji, které vytvářejí příjemný stín v horkých letních dnech. Hostům je v hotelu k dispozici recepce, směnárna, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén se slunečníky a lehátky a malá venkovní fitness zóna. Nejbližší pláž je vzdálená 140 metrů od hotelu. Je to oblázková pláž Bonj.

V okolí hotelu je nepřeberné množství kulturního, ale i sportovního vyžití: potápění, šnorchlování, jízda motorovým člunem, půjčovna jachet, jízda na kajaku, paddleboarding, rybaření, seskoky s padákem, turistické stezky, cyklostezky, půjčovna kol nebo fotbalové hřiště.
1/2 Standard balkon/terasa, pohled park (18-25 m2) – pokoj s manželskou postelí nebo dvoulůžkem a koupelnou se sprchou  

1/2 Standard balkon, pohled moře (18-25 m2) - pokoj s manželskou postelí nebo dvoulůžkem a koupelnou se sprchou  

1/2 Superior, pohled bazén (20 m2) - pokoj s manželskou postelí nebo dvoulůžkem a koupelnou se sprchou  

1/2 Superior, pohled moře (18-25 m2) - pokoj s manželskou postelí nebo dvoulůžkem a koupelnou.

1/2+1 Junior Suite, pohled park (32-36 m2) - pokoj s manželskou postelí nebo dvoulůžkem a koupelnou

1/2+1 Junior Suite, zahradní terasa (32-36 m2) - pokoj s manželskou postelí nebo dvoulůžkem a koupelnou

Vybavení pokojů: vysoušeč vlasů, WiFi, trezor, SAT TV, klimatizace, telefon


Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně - švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI přístup k internetu
  • doprava ze základních míst (další za příplatek)

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • POVINNÉ PŘÍPLATKY: pobytová taxa - 1,06 EUR/dosp.os./noc v termínech 1.1.-31.3. a 1.10.-31.12., 1,59 EUR/dosp.os./noc v termínech 1.4.-30.9.; dítě 12-18 let - 50 %, dítě 0-12 let ZDARMA - platí se na místě v recepci