GRADAC - hotel Labineca


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní

oblíbený komplex v bezprostřední blízkosti pláže, cca 1 km od centra města.
Hotel Labineca se nachází v blízkosti městečka, přímo na pláži. Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace, kavárna, aperitiv bar, TV místnost, taneční terasa, kadeřnictví, sauna. Dále venkovní bazén se sladkou vodou, vnitřní bazén (uzavřen 1.6.-30.9.). Dlouhé oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře před hotelem. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, minigolf, tenisové dvorce (hotel Laguna ), škola potápění, půjčovna jízdních kol (pouze po předchozí domluvě s recepcí), široká nabídka vodních sportů. Hotel zajišťuje celodenní animaci pro dospělé a děti.
Vybavení: klimatizovaná restaurace, plážová restaurace, aperitiv bar, směnárna, sejf, TV místnost, kongresový sál, terasa.
Ubytování: klimatizované 2lůžkové pokoje s vanou a WC, balkonem, SAT TV, telefonem, minibarem, fénem, některé s možností přistýlky. Klimatizovaný pokoj 1/2+2 SWCBM - 2lůžkový pokoj a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 2 balkony
Pláž: oblázková, cca 30-100 m, vhodná pro děti.
Sport: venkovní bazén se sladkou vodou, dětský bazén, vnitřní bazén se sladkou vodou (v provozu do 15.6. a od 10.9.2014), billiard, stolní tenis, vodní sporty.

nebyly nalezeny žádné termíny
Pořadatelem zájezdu je CK VALAŠKA, spol. s r.o.