Crvena Luka - Crvena Luka Resort pokoje ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: wellness centrum, restaurace à la carte, dětský klub, dětské hřiště, masážní salón, bar na pláži, bistro, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, paintball.

2-lůžkový pokoj musí být obsazen 2 plně platícími osobami.

3-lůžkový rodinný pokoj musí být obsazen 3 plně platícími osobami.

Destinace: Crvena Luka Resort pokoje

Crvena Luka Resort (v překladu „Červený přístav“ ) – středisko ve velmi moderní designu s hlavní budovou hotelu a přilehlými objekty s apartmány a samostatnými vilami zasazenými do překrásné přírody u křišťálově modrého a smaragdově zeleného nedotčeného moře v odlehlé zátoce s písečnou pláží obklopující středomořské borovice. Dokonalá kombinace přírody a stylového prostředí.

Středisko poskytuje skvělý servis. Resort nabízí Bistro Mamma Rosa, restauraci Il Dòge, plážový bar Movida, À la carte restauraci Il Moro, dále Wellness s tureckou lázní, finskou saunou, krytým vyhřívaným bazénem, fitness a kardio studio. Můžete si užít moderní masáže a další zařízení pro relaxaci a regeneraci. Pro děti je zde Mini Club s kreativní dílnou, multifunkční venkovní dětské hřiště, aktivní program pro děti, mládež a dospělé. V rámci služeb středisko nabízí péči o děti ve věku od 3 do 12 let. V blízkosti najdete tematicko-zábavní park (paintball, park zip line, výlety terénními čtyřkolkami atd.). Pořádají se odtud výlety na koních k Vranskému jezeru, plavba lodí na Kornati, k vodopádům Krka, do národního parku Paklenica s kaňony Velebitu.

Dvoulůžkové pokoje typu Superior mají plochu 30 m2 . Pokoj se skládá z ložnice s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi, místnosti s pohovkou a psacím stolem (ložnice je oddělena posuvnými dveřmi), LCD TV s 50 kanály. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, vyhřívanými podlahami, bidetem, fénem, velkým umyvadlem, poličkou na ručníky a bohatým vybavením. Každý pokoj typu Superior má balkon se židlemi a stolem. Pokoje jsou vybaveny moderní technologií (inteligentní pokoje), bezplatným Wi-Fi, telefonem, elektronickým trezorem.

Standardní dvoulůžkové pokoje mají rozlohu 30 m2. Všechny pokoje jsou vybaveny balkonem se stolem a židlemi a mají výhled na moře. Jsou vybaveny postelí velikosti King, psacím stolem, prostornou koupelnou se sprchou, bidetem, fénem a bohatým programem. Pokoje vybavené moderní technologií (inteligentní pokoje) jsou vybaveny satelitní TV s plochou obrazovkou, bezplatným Wi-Fi, elektronickým trezorem.

Rodinné pokoje Standard mají rozlohu 38 m2. Všechny pokoje jsou vybaveny balkonem a mají výhled na moře. Jsou vybaveny postelí velikosti King, psacím stolem, prostornou koupelnou se sprchou, bidetem, fénem a bohatým programem. Pokoje vybavené moderní technologií (inteligentní pokoje) jsou vybaveny satelitní TV s plochou obrazovkou, bezplatným Wi-Fi, elektronickým trezorem.

Mezi Biogradem na Moru a Pakoštane se nachází oáza soukromí a nádherné přírody, osada Crvena Luka, zaslíbená turistům vyhledávajícím klid. Pro rodiny s dětmi je tu část zátoky s mělkým mořem a písčitou pláží, další pláže jsou kamenné, s upravenými betonovými plochami. Cca. 600 m od střediska Crvena Luka je nudistická pláž. Kdo zatouží po rušném turistickém životě, zamíří nejčastěji do rušného  Biogradu na Moru (cca 5 km).

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování se snídaní - švédský stůl
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • Wi-Fi

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • večeře (lze dokoupit) platí se v CK/u prodejce
  • pobytová taxa - 1,33 EUR/osoba/den - platí se na místě v recepci (cena za poplatek se může změnit rozhodnutím místního turistického sdružení)
  • lehátka a slunečníky
  • parkování