Crikvenica - Vila a depandance Ružica


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Děti zdarma

Komplex Vila Ružica leží v mediteránské zahradě nedaleko centra i moře, nad městskou pláží a promenádou. Komplex se skládá z hlavní budovy Vila Ružica, depandance Vile Coltelli a tří pavilonů (ubytování si rozděluje recepce). V hotelu je restaurace a la carte, letní terasa s pohledem na ostrov Krk, aperitiv bar, internetová kavárna.

Pokoje: dvoulůžkové s možností jedné až dvou přistýlek, rodinné suite (apartmány), klimatizace, moderní nábytek, minibar, SAT TV, trezor, telefon, fén. Ve společných prostorách ale i pokojích je možné bezplatné připojení k internetu.

Pláž: oblázková, travnaté plochy a umělé terasy. 50 m od hotelu je městská pláž, která je jako jediná tvořená hrubým pískem a v porovnání s ostatními plážemi nabízí pozvolný vstup do moře. Pláže vás překvapí svou čistotou. Okolo pláže jsou rozmístěny terasy s kavárnou, prolézačky pro děti a chodníky ve stínu stromů. Pro rok 2020 by měl být vstup na pláž zdarma (přesně informace budeme vědět před začátkem sezony 2020).

Stravování: polopenze, snídaně - švédské stoly, večeře - několikachodové menu. Do 26.6. a od 29.8. je v ceně 1 nápoj k večeři ZDARMA (pivo, víno, džus, minerální voda). Uvítací nápoj pro všechny hosty v ceně. Možnost dokoupení obědů za 365 Kč/osobu /den

V hotelu je možnost půjčení kol. V termínech do 29.5. a od 29.8. je zapůjčení kola na 3 hodiny v ceně.

Poplatek za hotelové parkoviště: do 14.5. a od 16.9. zdarma, 15.5.-10.7. a 22.8. - 15.9. - 7 Eur/den, 11.7.-21.8. - 8 Eur/den Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 10% PŘI REZERVACI DO 30.4.2020

Akce 5=4 platí pro pobyty do 29.5. a od 29.8., Akce 7=6 platí pro pobyty do 4.7. a od 22.8. Slevy se nesčítají.

Poloha: do 100 m od moře

dětská postýlka - 6,- Eur/den - platba na místě
oběd - 365 Kč / osoba / den

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí, 7 x polopenzi, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu,pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta