Crikvenica - Ružica hotel vila ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: dětské hřiště, internetový kout.

Sport a zábava: stolní tenis, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, kulečník.

Domácí zvířata - nejsou povolena.

Možnost obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou za příplatek 40% k ceně za osobu (single use) - na vyžádání.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 30.4.2023 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Tato sleva se nesčítá se slevami.

SLEVA 5% - uvedená cena je již vypočtena se slevou 5% v termínech do 27.5. a od 9.9.2023 !!!

AKC 7=6 - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 8.7. a od 26.8.2023 !!! Tato sleva se nesčítá se slevou za včasný nákup, sčítá se se slevou 5%.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Ružica hotel vila: Hotel Vila Ružica se nachází v blízkosti centra Crikvenice v blízkosti městské pláže a je to jen deset minut příjemnou procházkou od centra města s obchody a plno bary, restauracemi, kavárnami, cukrárnami apod. Komplex Villa Ružica se skládá z centrální budovy Villa Ružica (vybavena výtahem) a přilehlých budov, depandance Villa Coltelli a tří pavilonů Villa Ružica, kde jsou moderně zařízené pokoje. Villa Ružica (14 pokojů a 6 pokojů suite) a depandence Villa Coltelli (10 pokojů, 6 pokojů suite) a 3 pavilony (6 pokojů). Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. 1/2-4 jsou 2 lůžka v podobě rozkládací pohovky. Nejsou zde 4 pevné postele.

Ve Ville Coltelli pokojích 1/2-4 jsou řádná 4 lůžka. Suity mají 2 oddělené místnosti, denní místnost s pohovkou a ložnici se 4 lůžky.

Nachází se v blízkosti centra města a nabízí zařízení, jako jsou: à la carte restaurace, letní terasa s výhledem na ostrov Krk, aperitiv bar, salonek, internetová kavárna, půjčovna kol a kongresový sál vhodný pro všechny typy setkání.

Kapacita: 12 apartmánů a 42 pokojů. Pokoje a apartmány jsou klimatizované, vybavené moderním nábytkem, minibarem, satelitní TV, trezorem, fénem a telefonem.

Hotel Vila Ružica a Vila Coltelli se nacházejí hned vedle městské, oblázkové a písečné pláže

Na městské pláži je k dispozici řada sportovních a rekreačních zařízení: dětské hřiště s velkou dřevěnou lodí „Bounty“, plážový volejbal, stolní tenis na pláži, kulečník na pláži, organizované výlety lodí, půjčovna kol, pěší a běžecké trasy.

Na pláži s výše uvedeným máte možnost vodního lyžování, lyžování na banánu, vodního padáku. Můžete si pronajmout lehátka a slunečníky, kánoe pro jednoho, kánoe pro dva. Nedaleko je škola potápění, která nabízí možnost zapůjčení potápěčského vybavení.

Ubytování je jednou z nejatraktivnějších hotelových nabídek v Crikvenici.

Destinace: Známé turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než 100 let považováno za mimořádně vhodné lázeňské místo s výbornými klimatickými podmínkami, čistým vzduchem bez smogu a prašných částí. Uvádí se zde až 2500 hodin slunečního svitu v roce. Vzhledem k podnebí blahodárně působícímu na lidský organismus, více než tři kilometry dlouhým písečným plážím s mělčinou i okolí s překrásnou středomořskou vegetací je tato oblast vhodná pro všechny věkové skupiny. Historie města  Crikvenica je rovněž velmi bohatá. V roce 1412 postavil vévoda Frankopan klášter v blízkosti středověkého chrámu (dnes hotel Kaštel) pro Pavlínský církevní řád. Klášter se stal centrem kultury. Později vznikl v okolí přístav a vesnice – „Crikva“ ve slovanském jazyce. Takto tedy vznikl název města Crikvenica. Do Crikvenice a na ostrov Krk jezdí Češi již více než 80 let. Čeští lékaři zde ve dvacátých letech zřídili dnes nejstarší sanatorium thalasso terapie – léčbu. Městská pláž v Crikvenici je skvěle udržovaná, se sprchami, převlékárnami a je placená. Najdete tu i dostatek dalších pláží.

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • uvítací přípitek (welcom drink)
  • v termínech do 23.6. a od 2.9.2023 v ceně 1 nápoj u večeře (víno, ovocná šťáva, minerální voda)
  • v termínech do 27.5. a od 9.9. zapůjčení jízdního kola na 3 hodiny 1x za pobyt

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoj k večeři v termínech 24.6.-27.8
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • parkovné: do 14.5. ZDARMA, 7 EUR/auto/den v termínech 15.5.-7.7. a 26.8.-15.9.; 8 EUR/auto/den v termínech 8.7.-25.8. 20213 - platí se na místě v recepci
  • plná penze za příplatek - platí se v CK/u prodejce