Crikvenica - hotel Omorika


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotel Omorika**** se nachází cca 2 km od centra Crikvenice, do centra vede příjemná pěší cesta. Hotel je obklopen zelení, v blízkosti oblázkové pláže. Hotel prošel renovací v roce 2015 (recepce, restaurace, rerasa, bar, kongresová část, dětský koutek). Pokoje mají nově klimatizaci, novou koupelnu, minibar, sejf. V letním období jezdí od hotelu do centra turistický vláček (za poplatek)

Vybavení hotelu: recepce, klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, internetový koutek na recepci, WiFi na recepci, parkoviště pro hosty zdarma (nehlídané), animační programy, dětský koutek,

Ubytování: dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýky - koupelna, WC, SAT TV, pohled směrem moře a pokoje s balkonem směrem na moře - dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - koupelna, WC, SAT TV. Všechny pokoje plně klimatizované. Mini bar za příplatek.

Superior pokoj: 1/2+1, velikost cca 22 m 2 , možnost až 2 přistýlek když se rozloží pohovka, balkon a pohled směrem na moře

Premium pokoj: 1/2, velikost cca 18 m2, pouze 2 lůžka, balkon a přímý pohled na moře

Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu s nápoji k večeři (voda, pivo, víno, nealkoholické nápoje- neomezené z automatu)

Pláž: oblázková pláž v blízkosti hotelu s možností pronájmu sportovních potřeb, slunečníků, lehátek. Venkovní bazén na terase otevřen od 15.5. do 15.9. (v závislosti na počasí)

Sport a zábava: v blízkosti adrenalinový park pro děti a dospělé, tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, fotbalové hřiště, vodní sporty

Check-in: od 14.00, check-out: do 10.00

parkování - platba na recepci.

Pes - na dotaz, cena 25 Eur/den, nutno mít potvrzené od recepce.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: recepce, dětský klub, restaurace, bar, kavárna, letní terasa, tenisové kurty, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

Sport a zábava: Animační programy pro děti a dospělé, adrenalinový park, tenis, stolní tenis, vodní sporty, minigolf.

hotel Omorika: FIRST MINUTE 2024 (sleva je již zahrnuta v ceně ubytování)

EBD 1 – 20 % sleva při rezervaci do 31.01.2024.

EBD2 – 15 % sleva při rezervaci do 29. 2. 2024 při úhradě 50 % zálohy

Destinace: Crikvenica je tradiční a oblíbené letovisko na chorvatském přímoří, jihovýchodně od Rijeky. Vyniká chráněnou polohou na úpatí výběžku Veliké Kapely a mírným podnebím. Atrakcí letoviska Crikvenica je hlavní dlouhá oblázková pláž, přecházející v hrubý písek s pozvolným přístupem do moře. Přístup na hlavní pláž je zpoplatněn, pláž je oceněna "Modrou vlajkou".

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování v pokoji, 4 x polopenzi Plus, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna, dopravu, služby delegáta (pouze online), parkování - platba na recepci