Žďárské vrchy - Hotel OREA Devět skal ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Poloha: Resort nacházející se u Milovského rybníka je svou polohou a vybavením vhodný jak pro outdoorové a teambuildingové aktivity a konference, tak pro pobyty rodin s dětmi. V resortu se můžete ubytovat v jednom z 131 pohodlných pokojů. K dispozici budete mít krytý bazén, saunu, restauraci 9 skal, lobby bar, konferenční prostory a vlastní parkoviště. Všichni hosté mohou využívat zrekonstruované víceúčelové sportoviště, pro děti je navíc připraven animační program. Díky certifikátu pet friendly se v hotelu postarají i o Vaše čtyřnohé miláčky. V celém hotelu je Wi-fi zdarma.

Akce: Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín nebo i o termín na více nocí, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Všechny prostory hotelu jsou nekuřácké. Wi-Fi je v celém resortu zdarma. Hotel má vlastní restauraci, bar, sluneční terasu a recepci fungující 24 hodin denně. Konferenční prostory, saunu, lázně a wellness (za poplatek).

Vybavení pokojů: Pokoje "Economy" o velikosti 24 m2 jsou vybaveny televizí a telefonem a nabízejí možnost úpravy na Double/Twin. Všechny pokoje mají balkon, ze kterého se naskýtá nádherný výhled na Milovský rybník, okolní krajinu a travnaté plochy s minigolfem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Zdarma je parkování a vstup do bazénu.


Pořadatelem zájezdu je Quality Tours s.r.o.