Hotel Martin 3* Špindlerův Mlýn


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotely tvoří hotelový komplex, který leží ve Špindlerově Mlýně v malebném údolí Svatého Petra. O zvukovou kulisu se stará Dolský potok, který v horkém létě slouží jako příjemné osvěžení.

Program: Hotel Martin
V hotelu Martin se nachází privátní wellness. Kromě standardního vybavení mají pokoje na hotelu Martin navíc minibar a balkon s výhledem na hory nebo do upraveného parku Kristýna. Hotel je vhodný pro klidnou dovolenou. Restaurace se nachází v hotelu Kristýna, která je vzdálená 50 metrů. V hotelu Martin nabízíme dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, třílůžkové pokoje, rodinné pokoje pro 4 nebo 5 osob a apartmán s vlastní kuchyňkou.

Hotel Kristýna
V hotelu Kristýna se nachází stylová restaurace, kde se podávají snídaně. Ovšem po celý den zde můžete zahnat hlad místními specialitami, popřípadě doplnit energii kávou a dezertem. V hotelu Kristýna nabízíme dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, třílůžkové pokoje a rodinné pokoje pro 4 osoby.

Restaurace
Stylová restaurace slouží pro hosty hotelu Kristýna i hotelu Martin.Z našeho menu si vybere každý, jistě Vám udělají radost grilované a uzené speciality z našeho grilu a udírny. Samozřejmě nesmějí chybět tradiční krkonošské speciality, domácí koláče a knedlíky z místních borůvek.

Wellness
Dopřejte svému tělu regeneraci po náročném dni na lyžích či po horské turistice. Privátní sauna je k dispozici v hotelu Martin. Součástí sauny je příjemně nasvícená relaxační místnost s lehátky a příjemnou hudbou, šatna a sociální zařízení. Ve finské sauně si prohřejete tělo, ochladíte pod studenu sprchou nebo vědrem s ledovou vodou. Poklidný relax si užijete s hvězdným nebem nad hlavou.

Podmínky rezervace:

Rezervace je závazná až po zpětném potvrzení ze strany hotelu. Kapacita je omezena, tedy ověřujeme dostupnost.
Upozorňujeme, že cena se může změnit z důvodu obsazenosti hotelu a volných kapacit.
Rezervace je dána klientům pouze na 48h. Po uplynutí času rezervace se tato automaticky uvolní, a to včetně cenové nabídky.
Cena je vždy za standardní pokoj, není-li uvedeno v nabídce jinak.

Pořadatelem zájezdu je Vega Tour s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování se snídaní
  • Wi-Fi připojení ve společných prostorách

Cena nezahrnuje

  • Dopravu (možnost dopravy za 750 Kč/osoba)
  • Pobytovou taxu 21,- Kč/osoba/noc
  • Využití sauny v hotelu Martin 200,- Kč/osoba/hodina
  • Dětská postýlka 150,- Kč/den
  • Domácí zvířata povolena po předchozí domluvě za poplatek 250 Kč/den(pouze malé rasy!)