Vily Elenite ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Vily Elenite patří do komplexu Royal Club Elenite, který leží přímo u pláže v uzavřené rezidenci. Resort Elenite obklopený parkovou zelení se skládá z několika hotelů (Royal Park, Royal Bay, Royal Castle, Andalusia a Atrium) a bungalovů (Vily Elenite a Royal Villas). Vily Elenite leží v centrální části resortu ve vzdáleností 20 m až 200 m od pláže v několika liniích.

Pláž: Písečná pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Občerstvení u pláže zdarma ve vyhrazených místech. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů. V letovisku minigolf, tenisové kurty, aquapark (vstup, lehátka, slunečníky a nápoje zdarma), venkovní animační programy, dětský klub. V rekreačním středisku Elenite působí tým profesionálních animátorů. Jejich každodenní program obsahuje růžné sportovní a zábavní činnosti jako např. šipky, plážový volejbal, aerobik, vodní gymnastiku a další. Balíček All Inclusive dále zahrnuje dětský klub (4-12 let), posilovnu, lehátka a slunečníky u bazénu, použití vodních atrakcí v aquaparku Atlántida, tenisové kurty (vybavení sebou), mini golf (vybavení na kauci 30 LV).

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Další ujednání:
Garantujeme Vám možnost okamžitého odstoupení od Smlouvy o zájezdu bez stornopoplatku a vrácení veškerých plateb uhrazených zákazníkem do 14 dní, a to v případě zákazu cestování a uzavření českých hranic v době vašeho plánovaného pobytu v zahraničí (vláda oficiálně doporučí necestovat do cílového regionu dané země z důvodů pandemie Covid-19).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30–10:00), oběd (12:30–14:30) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu – výběr předkrmů, hlavních jídel, dezertů, dětské menu, pivo, víno, káva. Stánky s rychlým občerstvením rozmístěny na území celého komplexu: zmrzlinový stánek, fornetti, hot-dog, gyros, burgery. Bary: bar Atlantida v aquaparku, lobby bar. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Součástí progamu All Inclusive je 1x za pobyt návštěva jedné ze dvou a la carte restaurace - italská nebo středomořská - nutná rezervace. Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb.

Doprava: letecky

Letecká společnost Bulgarian Air Charter a Smartwings. Typ letadla Airbus A320-200, Boeing 737-800. Povolená hmotnost zavazadla max. 20 kg na cestujícího včetně dětí do 2 let (dítě do 2 let 20 kg u BACH / 10 kg u SW) a 6 kg kabinové příruční zavazadlo.
Trasa dopravy dle odletového místa: přímé lety Praha-Burgas-Praha, Brno-Burgas-Brno, Ostrava-Burgas-Ostrava, Pardubice-Burgas-Pardubice.

Ubytování: hotel ***

2+1 Pokoj Sea View

Dvoulůžkový pokoj na moře – od moře 20–100 m (DBL Sea View) s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon nebo terasa, klimatizace, kabelová TV, telefon, malá lednice. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Bezpečnostní schránka zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj moře (DBL-SV): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, restaurace, a la carte restaurace, lobby bar, směnárna, supermarket, venkovní bazén pro dospělé a děti, bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Wi-Fi připojení na recepci zdrama. Dále také stánky s občerstvením na hlavní aleji u pláže (gyros, hot-dog, zmrzlinový stánek, fornetti, burgery).


Cena zahrnuje

  • Dětské animační programy v cizím jazyce, dětský klub (4–12 let), fitness, tenisové kurty (vybavení sebou), stolní tenis, minigolf (vybavení na kauci 30 LV), aquapark – vstup, lehátka, slunečníky a nápoje. Wi-Fi připojení na recepci a v lobby
  • ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • SPA centrum v h.Royal Castle, supermarket v komplexu, aqua bar, bar na pláži, windsurfing a placené kurzy, lehátka a slunečníky na pláži, VIP zóna pro lehátka a slunečníky, bankomat, parkování
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu