Slunečné pobřeží - Zornica Residence


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Bulharsko

Zornica Residence: Zornica Residence se nachází v samém srdci nejatraktivnějšího letoviska Slunečné pobřeží. Stačí jen pár kroků a ocitnete se na pláži s jedinečně jemným pískem. Pro klienty je k dispozici zdarma plážový servis i plážový bar. Kulinářské speciality si můžete vychutnávat celý den spolu s osvěžujícími nápoji, které vám pečlivě a s úsměvem namíchají v jednom z barů. Hotel také poskytuje skvělé zázemí pro rodinou dovolenou.
PLÁŽ
Písčitá pláž se nachází 50 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky na soukromé pláži hotelu zdarma.
UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV, telefonem, WiFi (zdarma), malou ledničkou, trezorem (zdarma), vlastním souciálním zařízením se sprchou / vanou a WC, a balkonem. K dispozici jsou také aparmány s oddělenou ložnicí a obývacím pokojem.
STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, možnost večeře v a lá carte restauraci (jednou za pobyt a po předchozí rezervaci), svačina je podávána ve svačinovém baru. V baru u bazénu naleznete menší zákusky, pečivo a nápoje. Nápoje k dispozici od 10:00 do 23:00 a obsahují rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, restaurace, a lá carte restaurace, WiFi zdarma, svačinový bar, bar u bazénu, bar na pláži, bazén (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětský bazén a dětské hřiště.
AKTIVITY
Animační program po celý den pro dospělé zdarma, animační programy pro děti zdarma. Kulečník a mini golf za příplatek, stejně jako vodní sporty na pláži.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta