Slunečné pobřeží - Riva


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Bulharsko

Riva: Hotel Riva se nachází ve velmi oblíbeném letovisku Slunečné pobřeží. Do centra města je to pouze 1,5 kilometru. Můžete si zde užít nespočet restaurací, barů a obchodů. Hotel byl zrekonstruován v roce 2014. Riva hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Pláž
Písčitá pláž se nalézá pouhých 150 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Ubytování
Vybavení každého pokoje: individuální klimatizace, telefon, kabelová TV, Wi-Fi (za poplatek), vysoušeč vlasů (na vyžádání na recepci, za zálohu), vlastní sociální zařízení (koupelna, WC), balkon.

Strava
All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. U oběda a večeří je možnost dětského menu a také vegetariánského menu. Tématické večeře (2x týdně) a kuchařská představení (každý den u večeře). Svačiny a zákusky jsou k dispozici během dne. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby k dispozici od 11:00 do 22:30.

Vybavení hotelu
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, snack bar, Wi-Fi v lobby (zdarma), trezor (za poplatek), bazén, bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, směnárna, obchod.

Aktivity
Vodní sporty na pláži za poplatek. Animační programy pro děti a dospělé zdarma.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta