Slunečné pobřeží - Calypso


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Bulharsko

Pláž: Písčitá pláž se nachází ve vzdálenosti cca 300 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

UBYTOVÁNÍ

Hotel poskytuje ubytování v klimatizovaných dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), které jsou vybaveny telefonem, minibarem, televizorem se satelitním příjmem, nabízí Wi-Fi připojení a za příplatek možnost pronájmu trezoru. K pokoji náleží balkon. Za příplatek se nabízí možnost ubytování v prostornějších studiích.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11.00-23.00 hod.) Svačiny během dne. Odpolední káva, čaj, zákusek, zmrzlina

VYBAVENÍ

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, dva bary, konferenční místnost a internetový koutek (za poplatek). Součástí hotelového vybavení je venkovní bazén, dětem se nabízí dětský bazén a hřiště. Bezdrátové připojení k internetu je dostupné v prostorách lobby (zdarma)

AKTIVITY

K dispozici je fitness, vířivka, šachy nebo šipky. Za poplatek se nabízí sauna. Lehátka a slunečníky u bazénu lze využívat bezplatně, osušky se poskytují na vratnou zálohu. Animační programy pro děti a dospělé.

Calypso: Hotel Calypso je elegantní a moderní hotel, který je situován v jižní části Slunečného pobřeží a nachází se jen 400 metrů od slavné pláže Cacao Beach. Do historického města Nessebar jsou to přibližně 2 kilometry. Nejbližší nákupní možnosti mají hosté v menším centru cca 600 metrů od hotelu. Příjemná atmosféra, přátelský personál a služby na odpovídající úrovni, jsou zárukou spokojené a ničím nerušené letní dovolené. Hotel je vhodný pro klienty všech věkových kategorií. Letiště se nachází 35 kilometrů od hotelu.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta