Primorsko - Queen Nelly ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel s bazénem se nachází v oblíbeném letovisku Primorsko. Od severní písečné pláže se nachází cca 300 m. Nachází se přibližně 50 km jižně od Burgasu a transfer z letiště Burgas trvá cca 1 hod.

Pláž: Vzdálenost od severní pláže cca 300 m, písečná s pozvolným vstupem, lehátka a slunečníky za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Třílůžkový pokoj (TRP): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí. Jednoložnicový apartmán (APP - one bedroom apt.): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Poznámka: Denní úklid pokoje, výměna ručníků a ložního prádla každé 3 dny.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Check-in pravidla: Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (8:00-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:30-20:30) formou bufetu, odpolední občerstvení (16:00-17:00) – pizza, ovoce, pečivo, sendviče. Neomezené množství místních nápojů během hlavních chodů v baru a v restauraci: alkoholické nápoje - víno (bílé, červené), točené pivo, vodka, rakia, gin, whisky, brandy, mastika a další; nealkoholické nápoje - čaj, káva, džus, voda, nealko nápoje z post mixu. Bar u bazénu součástí all inclusive (10:00-22:00): alkoholické nápoje - víno (bílé, červené), čepované pivo, vodka, rakia, gin, whisky, brandy, mastika a další; nealkoholické nápoje - čaj, káva, džus, voda, nealkoholické nápoje z post mixu. Hotel Queen Nelly Hotel si vyhrazuje právo na změny v popisu programu all inclusive.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, některé s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, Wi-Fi připojení zdarma, TV, malá lednice, telefon a balkon. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 6 lv/den. Dále k dispozici jednoložnicové apartmány pro 2-4 osoby (ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s přistýlkou - rozkládací pohovka pro 2 děti nebo 1 dospělého), ostatní vybavení stejné jako v pokojích. Celková kapacita hotelu Queen Nelly je 78 pokojů.

Vybavení: 24-hod. recepce, hlavní restaurace, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště, kulečník, stolní tenis, konferenční místnost. Společné prostory hotelu mají centrální klimatizaci. Kreditní karty jsou akceptovány.


Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka na recepci, žehlička k zapůjčení, posilovna

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • Parking 5 BGN/24 hod.,