Primorsko - Hotel Belvedere Alexandria Club *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen cca 150 m od severní pláže, cca 350 m od jižní pláže a cca 200 m od centra.

Pláž: Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 150 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 350 m od hotelu ) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky ALEXANDRIA GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj) . Objednali jsme pro vás stovky slunečníků a lehátek, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vybavení: Hotel Belvedere Alexandria Club nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, směnárnu, lobby bar, restauraci s terasou, bar u bazénu, dva venkovní bazény (jeden s tobogany ), dětský bazén s pirátskou lodí a skluzavkami , amfiteátr, venkovní dětský koutek, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v češtině, multifunkční sportovní hřiště.
Zdarma: Wi-Fi v celém hotelu včetně pokojů, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénů (osušky - hotel požaduje vratnou kauci), menší aquapark , fitness, stolní tenis, společenské hry, Baby Phone (vratná kauce cca 15 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat), parkoviště.
Za poplatek: pokojová služba, biliár, masáže, prádelna, čištění oděvů, žehlení oděvů, půjčovna kol. Masáže, kadeřnické služby, manikúru a pedikúru lze objednat v recepci hotelu.

Sport a zábava: Animační program: Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
Nové bohaté zázemí hotelu Belvedere Alexandria Club využijí samozřejmě i naši čeští a bulharští animátoři v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou. Přímo v areálu hotelu pro Vás připraví nejrůznější zábavné aktivity, sportovní i nesportovní turnaje, převážně nevážně míněné hry a soutěže, které zpestří Váš den a poskytnou zábavu všem, kteří o ni projeví zájem. Chybět nebude ani Karcoolčin dětský klub s programem speciálně navrženým pro děti. Pro ty je dále připravena dětská diskotéka, po které se můžete těšit na zábavná představení pro malé i velké diváky připravované našimi českými a bulharskými animátory.

Animační sezona: 30. 5. - 24. 9. 2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Legendární hotel Belvedere Alexandria Club vstoupil do své nové éry. Získal modernější, komfortnější a prostornější podobu a po právu samozřejmě i pět hvězdiček. Těšit se můžete na bohaté zázemí s rozlehlými bazény, hřištěm, amfiteátrem, restaurací i bary a nově také na služby all inclusive, do jejichž kvality se stejně jako do podoby celého hotelu promítají naše dlouholeté zkušenosti, stejně jako přání našich zákazníků. Chybět nebudou ani naši animátoři v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou a s programem plným zábavy pro děti i dospělé.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), pozdní snídaně (uzeniny, sýry, zelenina, ovoce) na terase restaurace v době od 10:30 do 11:00 h, občerstvení během dne (popcorn a palačinky v době od 11:00 do 17:00 h, dorty, zákusky a zmrzlina v době od 14:00 do 18:00 h), odpolední občerstvení (grilovaná masa a uzeniny, hranolky, saláty, ovoce) na terase restaurace v době od 14:30 do 16:00 h, noční občerstvení (sendviče, ovoce) v době od 23:00 do 01:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) a nealkoholických nápojů (včetně kávy espresso) a koktejlů v barech a restauraci v době od 09:00 do 23:00 h, v lobby baru v době od 09:00 do 02:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel *****

Klimatizované (centrální klimatizace zdarma) a komfortní pokoje Superior s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fen, telefon) jsou vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí (instantní káva a čaj). Možnost dvou přistýlek (praktické rozkládací dvojkřeslo s boky, každé křeslo se rozkládá samostatně). Maximální obsazenost čtyři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i pokoje Deluxe se sdíleným bazénem (s oddělenou privátní sekcí pro každý pokoj), rozkládacím dvojkřeslem s boky (každé křeslo se rozkládá samostatně) a terasou s lehátky (maximální obsazenost čtyři dospělí), junior suity JS 2+2 (dvě místnosti - ložnice a denní místnost s dvěma lůžky, maximální obsazenost čtyři dospělí) a senior suita SS 4+2 (tři místnosti - dvě ložnice a denní místnost s rozkládacím dvojkřeslem s boky - každé křeslo se rozkládá samostatně, maximální obsazenost šest dospělých). Klimatizované (centrální klimatizace zdarma) suity a pokoje Deluxe s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fen, telefon) jsou vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem, chladničkou (1,5 l balené vody denně), kávovarem (dvě kapsle denně) a varnou konvicí (instantní káva a čaj).