Primorsko Del Sol ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Primorsko Del Sol je moderní hotelový komplex s bazénem, který se nachází cca 200 m od severní pláže v letovisku Primorsko. Od centra letoviska je vzdálený přibližně 800 m. Komplex je rozdělen na hotelovou a apartmánovou část. V hotelové části je ubytování nabízeno ve dvoulůžkových pokojích. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé a oblíbené turistické centrum.

Pláž: Vzdálenost od severní pláže je cca 200 m. Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Široká nabídka vodních sportů za poplatek (banán, šlapadla, vodní skůtry, surfy), stánky s občerstvením, plážové bary.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 LV/1 kus). V letovisku se nachází aquapark, městské archeologické muzeum, letní scéna, přístav, sportovní hriště s venkovním fitnessem u školy, tenisové kurty, lunapark a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k chráněné oblasti Perla na konci severní pláži (v provozu po 20.6.). Doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Na velké kameny podél promenády postupně najdete namalované portréty mnoha světových osobností.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj park/na moře: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.
Apartmán dvoulůžkový: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30–10:00), oběd (12:30–14:30) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu v hlavní hotelové restauraci. Lehké občerstvení během dne, zmrzlina (14:00-17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00–23:00). Výdejní místa: hlavní restaurace, pizza bar, lobby bar. Bar u bazénu: minerální voda, džus, káva, čaj, víno. alkoholické nápoje (10:00-18:00). Zmrzlina 14:00-17:00 hod.

Ubytování: hotel ****

Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, malá lednice, TV a telefon. Bezpečnostní schránka za poplatek. Dětská postýlka na vyžádání 100 Kč/den. Pokoj s orientací na moře za příplatek. Apartmán dvoulůžkový s možností dvou přistýlek (rozkládací pohovka). Vybavení stejné jako dvoulůžkový pokoj.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, hlavní restaurace s venkovní terasou, bar u bazénu, lobby bar, venkovní bazén pro dospělé s dětskou části, vnitřní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Wi-Fi připojení u recepce zdarma.


Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 10/11 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • Fitness, Wi-Fi připojení u recepce. Animační programy pro děti a dospělé 6 x týdně

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • Sauna, parní lázeň, masáže a parkování