Obzor - Paraiso Beach


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Bulharsko

Pláž: Písčitá pláž leží 10 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Vodní sporty na pláži, masáže a stolní tenis za poplatek. Animační programy, šachy, šipky, vodní aerobic, volejbal a mini fotbal zdarma.

Paraiso Beach: Hotel Paraiso Beach leží ve městečku Obzor u pobřeží Černého moře. Město Varna je vzdálené od letoviska asi 60 kilometrů a město Burgas se nachází asi 74 kilometrů. Obzor leží v oblasti s bohatou historií, kde byla původně řecká osada (později římská).

Stravování: all inclusive

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne lehké svačiny. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 9:00 do 23:00. Importované alkoholické nápoje za poplatek.

Ubytování: hotel ***

Ubytování v hotelu je nabízeno ve dvoulůžkových pokojích (s možností přistýlky). Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), dále lednička a televizor. Na každém pokoji je pro klienty k dispozici balkon.

Vybavení: Součástí menšího hotelu s příjemnou atmosférou je vstupní hala s recepcí, dále je k dispozici snack bar. V hotelovém areálu je připraven pro klienty bazén, u kterého jsou lehátka a slunečníky zdarma.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta