Obzor - HDV Reina Del Mar


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Bulharsko

HVD Reina Del Mar: Moderní Luxusní hotel přímo u krásné písčité pláže nedaleko romantického letoviska Obzor. Hotel je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry které chtějí strávit nezapomenutelnou romantickou dovolenou. Mezinárodní letiště Burgas je vzdálené 60 kilometrů.
PLÁŽ
Krásná písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky na pláži zdarma.
UBYTOVÁNÍ
Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, WiFi, telefon, minibar (denně doplňován), trezor a balkon s výhledem do okolí. Za příplatek pokoje s bočním výhledem na moře.
STRAVOVANÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dopolední, odpolední a noční občerstvení, nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje místní výroby a vybrané importované nápoje (24 hodin) v časech a místech určených hotelem. 1x za pobyt možnost večeře v a la carte restauraci (nutná rezervace předem).
VYBAVENÍ
Vstupní hala, recepce, hlavní restaurace, a la carte restaurace, burger bar, bar u bazénu a na pláži, WiFi v areálu hotelu zdarma, 3 bazény (1 vyhřívaný, 1 relaxační, 1 pouze pro dospělé), 2 dětské bazény (1 vyhřívaný, 1 se skluzavkami); lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Hosté mohou využívat služeb sousedního Clubhotelu Miramar – hlavní bufetovou restauraci, venkovní bazény a skluzavky, lobby bar, Spa centrum.
AKTIVITY

Stolní tenis, volejbal, šipky, dětské hřiště, skluzavky, animační programy; za poplatek kulečník, Spa centrum – sauna, posilovna, masáže (v hlavní budově Clubhotelu Miramar).

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta
  • Pobytovou taxu, která se hradí na místě