Kiten - Penzion GERGANA **+


  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: moderní vila ležící v samém srdci Kitenu (v těsné blízkosti obchody, banka, restaurace a bary) mezi oběma plážemi letoviska.

Pláž: písčitá jižní pláž s pozvolným vstupem do moře 350 m, severní pláž cca 700 m, lehátka a slunečníky za poplatek, široká nabídka vodních sportů, občerstvení, bary.

Pláž: písečná jižní pláž s pozvolným vstupem do moře 400 m, severní pláž cca 800 m, lehátka a slunečníky za poplatek (5-7 LEVA), široká nabídka vodních sportů, občerstvení, bary

Vybavení: prostorná terasa s posezením pod pergolou.

Náš názor: oblíbený penzion díky prostornému ubytování a domácí přátelské atmosféře.

MAPA: Jižní Bulharsko - Kiten

Upozornění: Příplatky: jednolůžkový pokoj + 300,- Kč/noc

Poznámka: Cena zahrnuje (autobusové zájezdy): dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy, komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)Cena zahrnuje (letecké zájezdy): leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy,  komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)

Stravování: vlastní

vlastní, snídaně, polopenze nebo plné penze (snídaně servírované - možnost výběru z několika snídaňových menu, večeře - servírované - salát, hlavní jídlo a dezert - výběr z několika menu, obědy – jednotné hlavní jídlo s oblohou) podávané v blízké restauraci.

vlastní, snídaně, polopenze nebo plná penze (snídaně servírované  - rozšířené kontinentální + bufetový stůl (pečivo, máslo, marmeláda, med, nutella, cornflakes, mléko), večeře - servírované - salát, hlavní jídlo a dezert - výběr z několika menu, obědy - jednotné hlavní jídlo s oblohou) podávané ve vedlejším penzionu Katy

Ubytování: hotel **+

zajištěno v moderně vybavených prostorných dvoulůžkových pokojích s možností až dvou pohodlných přistýlek. Všechny pokoje mají k dispozici vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV, ledničku, rychlovarnou konvici, balkón se stolečkem, židlemi, slunečníkem a lehátkem na opalování, KLIMATIZACI a Wi-Fi ZDARMA!


Slevy

  • vlastní doprava - 2.000,- Kč, spojení turnusů - 1.500,- Kč