Festa Panorama ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní hotel po kompletní rekonstrukci v roce 2014 se nachází v nové části Nesebaru cca 150 m od písečné pláže. Je umístěn nad promenádou, která spojuje novou a starou část Nesebaru. Starobylé centrum městečka Nesebar je v docházkové vzdálenosti (cca 20 min). Hotel je ideálním místem pro sport, zábavu, relaxaci a odpočinek. Vzdálenost od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 35-45 min.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 150 m, pláž je písečná s pozvolným vstupem, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Hotel je ideálním místem pro sport, zábavu, relaxaci a odpočinek (viz. vybavení hotelu). Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, možnost využití vodních sportů na pláži za poplatek. Lehátka a slunečníky za poplatek. Animační programy pro děti a dospělé, večerní vystoupení v amfiteátru nebo nočním klubu, volejbalové hřiště.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30–10:00), oběd (12:30–14:30) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu (součástí je také dětský bufet). Občerstvení – káva, čaj, sladkosti, hamburgery, pizza, hot dog, zmrzlina (10:00–11:00 a 16:00–17:00). Ne omezená konzumace místních alkoholických a nealko holických nápojů (10:00–23:00). Karaoke bar (20:00–23:00). Karaoke a noční bar (20:00-23:00) - místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle all inclusive menu, káva, koktejl dne. Novinka: Fresh bar - čerstvě vylisované šťávy, smoothies, mléčné a energy koktejly (10:00-12:00 a 15:00-17:00). 1x za pobyt zdarma návštěva Italské A´la carte restaurace po předchozí rezervaci. Za poplatek jsou všechny dovozové nápoje (pokud nejsou uvedeny v AI menu), vína a kotejly z nápojových lístků, restaurace a la carte.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkový pokoj standard (DBL) nebo s výhledem na moře (DBL-SV), možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, klimatizace, sat. TV, telefon, Wi-Fi připojení a malá lednice (minibar na vyžádání za poplatek). Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Pokoj s výhledem na moře (DBL-SV) za příplatek 100 Kč/osoba/den. Jednoložnicový apartmán (ložnice a obývací pokoj) s možností 2 přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, klimatizace, sat. TV, telefon, Wi-Fi připojení a malá lednice (minibar na vyžádání za poplatek). Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Apartmán s výhledem na moře (APT2-SV) za příplatek 100 Kč/osoba/den.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj standard (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL-SV): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.
Jednoložnicový apartmán (APT2): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, směnárna, výtah, konferenční sál, hlavní restaurace, italská restaurace a la carte, lobby bar, bar u bazénu, fresh bar, noční karaoke bar, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, ručníky u bazénu zdarma (za vratnou kauci), dětské hřiště, vnitřní vyhřívaný bazén, jacuzzi.


Cena zahrnuje

  • ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • Wi-Fi připojení na recepci, denní a večerní animační programy, fitness, aerobic, místnost s elektronickými hrami, volejbal, dětský klub

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • SPA centrum, masáže, parní lázeň, sauna, kadeřnictví, kosmetika, čistírna, kulečník, rent a car, parkoviště. Bezpečnostní schránka na recepci 6 LV/den