Eskada Beach ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel je situován na atraktivním místě nad útesy moře, cca 300 m od písečné pláže a od centra městečka je vzdálený cca 100 m.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 300 m. Pobřeží je členité, některé pláže s oblázky, vhodné ke šnorchlování. Široká nabídka vodních sportů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, rychlé občerstvení.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Pool/Sea View (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 12 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj DELUXE (DBL-DELUXE): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.

Speciální akce: SPECIÁLNÍ BONUS pro všechny turisty s programem All Inclusive ubytované v období 01.07.2023-27.08.2023. - ULTRA ALL INCLUSIVE ZDARMA - dovozové alholické nápoje - whisky, vodka, ouzo, brandy, dále nealko džusy a nektary z lahví a plechovek (ne čerstvé šťávy), káva espresso v hodinách snídaně.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 100 min.

Check-in pravidla: Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Stravování: all inclusive

SNÍDANĚ - formou bufetu nebo ALL INCLUSIVE. Program ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30-10:00), oběd (12:00-14:00) a večeře (18:30-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Odpolední občerstvení formou bufetu - uzeniny, sýry, smažené hranolky, restované brambory, rajčata, okurky, sezónní ovoce (2 druhy), dorty, sladké pečivo, sušenky, sladkosti, káva, čaj, džusy, nealko nápoje (z automatu). Během oběda a večeře je v restauraci nabízena také zmrzlina. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00-23:00) - bar v hlabvní restauraci během stravování a lobby bar (10:00-12:00, 14:00-18:30 a 20:30-23:00). Bar u bazénu není součástí All inclusive. All Inclusive začíná v den ubytování odpolední svačinkou od 15:00 do 16:30 hod., v den uvolnění končí obědem od 12:00 do 14:00 hod. BONUS pro všechny turisty s programem All Inclusive ubytované v období 30.06.2023-26.08.2023. - ULTRA ALL INCLUSIVE ZDARMA - dovozové alkoholické nápoje - whisky, vodka, ouzo, brandy, dále nealko džusy a nektary z lahví a plechovek (ne čerstvé šťávy), káva espresso zdarma v hodinách snídaně.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na bazén (DBL Pool View), možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, kabelová TV, telefon, balkon. Wi–Fi připojení na pokoji zdarma. Za příplatek dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL Sea View).
Dvoulůžkový pokoj Deluxe (DBL-DELUXE), možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, kabelová TV, telefon, balkon. Wi–Fi připojení na pokoji zdarma. Výhled na moře za příplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní All Inclusive restaurace s venkovním posezením (terasou) s výhledem na moře, bar u hlavní restaurace, restaurace a la carte, lobby bar, bar u bazénu, dva bazény pro dospělé s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, směnárna, posilovna, vířivka, supermarket nonstop. Wi-Fi připojení na recepci zdarma.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorách hotelu a na pokojích, fitness
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 10/11 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Bezpečnostní schránka, masáže, restaurace a la carte, bar u bazénu
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu