Djuni - Hotel Holiday Village ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Komplex Holiday Village je vzdálen cca 200 až 400 m od rozsáhlé pláže (vlastní přístup na pláž), obklopen zelení.

Pláž: Pláž (nositelka Modré vlajky) je písčitá, velmi prostorná (cca 100 m široká) a dlouhá několik kilometrů. Nachází se cca 200 až 400 m od komplexu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA, MATRACE A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA. Motorové a nemotorové vodní sporty na pláži za poplatek.

Vybavení: Komplex nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí (v prostorách hotelu Belleville), výtah, směnárnu, hlavní restauraci Sozopol, stylovou bulharskou restauraci, à la carte restauraci „Milanese“ s terasou (v prostorách hotelu Belleville), diskotéku, lobby bar (v prostorách hotelu Belleville), denní bar, bar u bazénu, venkovní bazén, dětský bazén, aquapark pro děti a dospělé , dětský koutek (u hotelu Pelikan, cca 250 m), konferenční sál, obchody.
Zdarma: slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénu, venkovní fitness, stolní tenis.
Za poplatek: lékař, půjčovna aut, parkoviště, konferenční sál.

Sport a zábava v komplexu:
Zdarma: stolní tenis, lukostřelba, šipky, aerobik, vodní gymnastika, stepaerobik, plážový volejbal, animační programy (v němčině a angličtině), letní scéna, večerní programy, diskotéka, taneční kurzy, folklorní programy. Hitem letošní sezony opět určitě bude aquapark pro děti a dospělé (otevřen v době od 1. 6. 2022 do 15. 9. 2022).
Za poplatek: deset tenisových kurtů včetně možnosti zapůjčení tenisových raket a míčků, sauna, turecké lázně, fitness, salon krásy.

Doporučujeme: Komplex Holiday Village je součástí elegantního a nezvykle architektonicky řešeného komplexu Djuni Royal Resort. Je to velmi originální komplex položený v borovicovém háji, který se skládá z několika budov (budova Laguna, budova Coral, budova Romance, budova Flora) a devatenácti vilek (Renaissance Apartment a Paradise Apartment). Hotel pro klienty všech věkových kategorií. Velká pozornost se zde věnuje dětem.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), dopolední a odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 09:00 h do 00:00 h v barech a restauracích komplexu (kromě hotelu Marina Royal Palace), u tenisového kurtu a na pláži. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem nebo verandou a sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma v provozu od 15. 6. do 15. 9.) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky. Jsou zde k dispozici i suity (dvě místnosti – ložnice a obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou). Suity 2+2 s balkonem nebo verandou a sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma v provozu od 15.06. do 15.09.) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek (rozkládací gauč). Minimální obsazenost dva dospělí, maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě od 0 do 12 let nebo dva dospělí, dvě děti od 0 do 12 let a jedno dítě od 0 do 2 let.