Primorsko - Plamena Palace ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Stylový hotel s příjemnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska ve vzdálenosti 300 m od severní písečné pláže. Do centra oblíbeného letoviska Primorska se dostanete za 7 minut chůze. Hotel nabízí kvalitní služby a můžeme ho doporučit náročnějším klientům i rodinám s dětmi. Nákupní možnosti 100 m od hotelu.

Pláž: Vzdálenost hotelu od severní pláže cca 300 m, pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (5-7 LV). Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 LV/1 kus). V letovisku se nachází aquapark, sportovní hriště s venkovním fitnessem u školy, tenisové kurty, půjčovna kol a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (v provozu po 20.6.). Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní.

Možnosti obsazení pokoje: Jednolůžkový pokoj (SGL): 1 dospělý + 1 infant. Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě. Do maximálního obsazení pokojů se počítá také infant (dítě 0-2 roky).

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, centrální klimatizace, TV, minibar, vysoušeč vlasů a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Wi-fi připojení zdarma. Jednolůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení, centrální klimatizace, TV, minibar, vysoušeč vlasů a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Wi-fi připojení zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí 24/7, směnárna 09:00 - 21:00, lobby bar 24/7, výtahy, klimatizovaná restaurace s venkovním posezením, venkovní bazén pro dospělé s vířivkou, dětský bazének se skluzavkou, dětské hřiště, dětský mini klub 4–12 let, venkovní parkoviště. Hotel akceptuje platební karty. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Restaurace hotelu je otevřena každý den (taky pro externí zákazníky). Můžete si pochutnat na dobrém obědě a večeři a taky ochutnat RIVER CRAFT Beer z hotelového butikového pivovaru.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v celém hotelu, fitness, dětský mini klub 4–12 let
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 3/4/7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Kulečník, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, bezpečnostní schránka, 2 tenisové antukové kurty (jsou požadované vlastní tenisové boty), míčky a raketa k zapůjčení, praní prádla, pokojová služba
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu