Londýn - To nejlepší z Londýna


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

To nejlepší z Londýna

Projeďte se na London Eye a spatřete jednu z nejvýznamnějších světových metropolí z výšky! Prohlédněte si památky jako London Bridge nebo sídlo královské rodiny, Buckinghamský palác, a za nákupy můžete vyrazit na Oxford Street.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 1x ubytování v hotelu*** s vlastní koupelnou
  • 1x kontinentální snídaně
  • trajekt (Calais - Dover a zpět)
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 5 £ /os./noc
  • vstupy v rámci programu

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR.
2. den: Londýn - Greenwich, část City: Přijedete do francouzského přístavu Calais , odkud vás čeká plavba ranním trajektem přes kanál La Manche . Autobusem pojedete do Londýna. V hlavním městě Velké Británie zamíříte ke Greenwich , kde se nachází observatoř se slavným nultým poledníkem . Dále uvidíte plachetnici Cutty Sark nebo se vydáte do Námořního muzea. Po procházce se lodí přesunete k slavnému London Bridge , kde si prohlédnete Southwarskou katedrálu, u Temže se projdete kolem divadla Globe, Taten Modern a přes Millenium Bridge dojdete ke Katedrále sv. Pavla , kde bude vyhrazen prostor k prohlídce. Vydáte se směrem ke staleté pevnosti Tower , která je místem, kde jsou uložené královské korunovační klenoty . Navíc se tady setkáte s tzv. “Beefeatry”, strážci pevnosti. Navštívit můžete i muzeum zbraní. Zamíříte k Tower Bridge a k zakotvenému křižníku HMS Belfast . Metrem se pak přesunete k autobusu. Večer přejedete na hotel.
3. den: Londýn - část Westminster: Vypravíte se prozkoumávat krásy Londýna . Začnete v části Westminster , kde budete mít prostor na jízdu na kole London Eye , ze kterého se pokocháte nádhernými výhledy na město. Spatříte budovu parlamentu Westminsterský palác se zvonem Big Ben a pěšky se projdete po Westminster Abbey i Downing Street , kde má rezidenci ministerský předseda. Nezapomeňte prozkoumat ani St. James Park a královský Buckinghamský palác . Zastavíte se na slavných náměstích Trafalgar square , Leicester square , kde bude vyhrazen prostor na oběd v části Soho nebo čínské čtvrti, a Piccadilly Circus . Prohlídku zakončíte návštěvou muzea voskových figurín Madame Tussauds a nákupy na Oxford Street . Přesun metrem zpět k autobusu. Večer zamíříte zpátky do ČR.
4. den: Příjezd do ČR: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

nebyly nalezeny žádné termíny