Antverpy - Silvestr v Belgii: Brusel a Bruggy s ohňostrojem


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

V Bruggách na vás historie dýchá z každého koutu. Projděte se krásnými starobylými uličkami a po klidných nábřežích, nechte se inspirovat jako mnoho umělců před vámi a užijte si Silvestr v romantickém středověkém duchu. 

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: V odpoledních hodinách odjezd z ČR.
2. den: Brusel: V ranních hodinách přijedete do Bruselu. Podíváte se do katedrály sv. Michaela a katedrály sv. Guduly, které patří k nejkrásnějším památkám této metropole. Projdete se i po náměstí Grande Place s měšťanskými domy ze 17. století, které je považováno za jedno z nejpůvabnějších náměstí v Evropě. Nejen díky tomu je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Starým městem dojdete až k nejznámější bruselské sošce Manneken Pis (česky známé jako Čůrající chlapeček ), jehož osm set oblečků je uloženo v městském muzeu. Samozřejmostí je i navštěva vánočních trhů, kde můžete dosyta nasávat vánoční atmosféru. Ve večerních hodinách odjezd na ubytování
3. den: Silvestr v Bruggách: Po snídani odjedete do Brugg . S průvodcem se vydáte na prodlídku města a během ní projdete starobylými uličkami a historickým centrem, které je zapsané na seznamu UNESCO. Cestou minete různé umělecké galerie, kterých je město plné, za podívání stojí i krásný poklidný park Minnewater, nebo množství malebných kanálů. A samozřejmě vás čekají silvestrovské oslavy, kterým historický nádech města dodá jedinečnou atmosféru. Po půlnoci odjezd zpět do ČR.
4. den: Příjezd do ČR: V odpoledních hodinách návrat zpět do ČR.