Ras Al Khaimah - AL HAMRA VILLAGE *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě přímo vedle golfového hřiště Al Hamra, 80 km od letiště v Dubaji. Je součástí komplexu Al Hamra a klienti mohou využívat po celý den služby pětihvězdičkového hotelu Al Hamra Palace, a to včetně restaurací. Hotel zajišťuje bezplatnou dopravu do největšího obchodního centra v Dubaji - Dubai Mall. Nedaleko hotelu se nachází aquapark Ice Land a obchodní centrum Al Hamra.

Pláž: Hotel je vzdálen 300 metrů od písečné pláže (v hotelu Al Hamra Palace), možnost využití shuttle busu. Plážový servis je k dispozici zdarma.

Vybavení: Velmi pěkný komplex vilek s rodinnou atmosférou. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, restaurace, bar, bar u pláže, anglický pub, internetové připojení, čistírna.

Sport a zábava: Velký venkovní bazén, sauna, fitness centrum, jacuzzi, masáže, vodní sporty na pláži, tenisové kurty.

Pro děti: Venkovní bazén, miniklub, hřiště (v Al Hamra Palace).

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 1.11.2015 je v emirátu Ras Al Khaimah zavedena povinná pobytová taxa, která se platí na recepci hotelu.Hotel 3 hvězdy 10 AED za pokoj a noc, hotel 4 hvězdy 15 AED za pokoj a noc, hotel 5 hvězd 20 AED za pokoj a noc.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: polopenze

Snídaně, polopenze nebo All inclusive (vše formou bufetu). Obědy se podávají pouze v hotelu Al Hamra Palace.
All inclusive zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-11:00 - 17:00 zmrzlina pro děti-10:30 - 22:30 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech hotelu dle jejich otevírací doby

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, TV se satelitním příjmem, sejf, možnost internetového připojení (za poplatek), balkón nebo terasu. Maximální obsazenost 2 osoby. Možnost pokojů typu Classic (shodné vybavení, ale větší a s možností přistýlky pro 1 dítě) nebo Junior suite (možnost až 3 dospělých osob).