Dubaj - The Retreat Palm Dubai ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní a nový hotel, který své první hosty přivítal v roce 2017, leží na vnější straně palmového ostrova (tzv. dubajské palmě - The Palm), přímo u krásné pláže s úžasným panoramatickým výhledem. Nákupní možnosti, restaurace a bary v areálu hotelu, nákupní centrum Mall of The Emirates je vzdáleno cca 17 km. Mezinárodní letiště Dubaj je vzdáleno cca 40 km, letiště Sharjah cca 65 km.

Pláž: Krásná a převážně písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty v jakýkoliv odletový den a na libovolný počet nocí
- S účinností od 31.3.2014 se hradí pobytová taxa v hotovosti na hotelové recepci a její výše je stanovena dle kategorie hotelu i apartmánového komplexu následovně: 3* hotel - min. 10 dirhamů pokoj/noc, 4* hotel - min. 15 dirhamů pokoj/noc, 5* hotel a apartmánový komplex - min. 20 dirhamů pokoj/noc. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do ceny zájezdu.
- V případě, že dítě do 18 ti let cestuje s rodiči, bude imigrační oddělení potřebovat kopii rodného listu (a to i v případě, kdy má stejné jméno jako rodiče). V případě, že dítě do 18 ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, bude imigrační oddělení potřebovat: kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.
- Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 MĚSÍCŮ PO ODLETU ZE SAE a v pasu nesmí být razítko Izraele.
- Hotel může požadovat před ubytovaným od klientu složeni vratné kauce v hotovosti či formou autorizace kreditní karty.

Stravování: ultra all inclusive

SNÍDANĚ, POLOPENZE, ULTRA ALL INCLUSIVE.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení v hotelovém areálu zdarma, 2 restaurace, bar, kavárna, venkovní bazén s panoramatickým výhledem (lehátka a slunečníky zdarma), fitness, wellness centrum, sauna, parní lázeň, vířivka, vodní sporty na pláži, prádelna, čistírna, dětský koutek.

Vybavení pokojů: Moderně a komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s označením „classic“ a možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, minibarem (za poplatek), setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem, Wi-Fi připojením zdarma a balkonem. Na vyžádání pokoje typu club room, pokoje s výhledem na moře či palmový ostrov.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Sharjah – Praha- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou/vybranou formou stravování - Česká asistence na telefonu- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu - S účinností od 31.3.2014 se hradí pobytová taxa v hotovosti na hotelové recepci a její výše je stanovena dle kategorie hotelu i apartmánového komplexu následovně: 3* hotel - min. 10 dirhamů pokoj/noc, 4* hotel - min. 15 dirhamů pokoj/noc, 5* hotel a apartmánový komplex - min. 20 dirhamů pokoj/noc. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do ceny zájezdu