Dubaj - Ramada Jumeirah Hotel *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Tento luxusní hotel má ideální polohu v oblasti Bur Dubai, jedné z nejoblíbenějších lokalit ve městě. Toto místo nabízí skvělý přístup k největším atrakcím města a k nákupním možnostem. V hotelu si lze odpočinout v krásném střešním bazénu, na proslulé pláži Jumeirah Beach nebo ve skvělém wellness centru. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace, bary a autobusová zastávka jsou v těsné blízkosti hotelu, stanice metra Al Jafiliya je vzdálena cca 2,7 km, Burj Khalifa a nákupní centrum Dubai Mall cca 6,5 km a nákupní centrum Mall Of The Emirates a Ski Dubai cca 20 km. Mezinárodní letiště Dubaj je vzdáleno cca 12 km, letiště Sharjah cca 37 km.

Pláž: Veřejná písčitá pláž Jumeirah Beach s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 2,5 km od hotelu. Zdarma je k dispozici hotelový shuttle bus, plážový servis za poplatek.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty v jakýkoliv odletový den a na libovolný počet nocí
- S účinností od 31.3.2014 se hradí pobytová taxa v hotovosti na hotelové recepci a její výše je stanovena dle kategorie hotelu i apartmánového komplexu následovně: 3* hotel - min. 10 dirhamů pokoj/noc, 4* hotel - min. 15 dirhamů pokoj/noc, 5* hotel a apartmánový komplex - min. 20 dirhamů pokoj/noc. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do ceny zájezdu.
- Rozsah poskytovaných služeb zdarma/za poplatek se může lišit formou programu stravování.
- V případě, že dítě do 18 ti let cestuje s rodiči, bude imigrační oddělení potřebovat kopii rodného listu (a to i v případě, kdy má stejné jméno jako rodiče). V případě, že dítě do 18 ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, bude imigrační oddělení potřebovat: kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.
- Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 MĚSÍCŮ PO ODLETU ZE SAE a v pasu nesmí být razítko Izraele.
- Hotel může požadovat před ubytovaným od klientu složeni vratné kauce v hotovosti či formou autorizace kreditní karty.

Stravování: polopenze

SNÍDANĚ nebo POLOPENZE.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení zdarma, hlavní hotelová restaurace ,,Cuisines" (podává snídaně formou bufetu), středomořská a asijská restaurace ,,Ginger", bar u bazénu, tradiční skotská hospoda "The Docks", noční klub ,,Magnum" s profesionálním DJ, kavárna Atrium Café, venkovní bazén na střeše hotelu s nádherným panoramatickým výhledem na město (lehátka a slunečníky zdarma), fitness, sauna, vířivka. Za poplatek lze využít nabídky nejrůznějších masáží a procedur, prádelnu, čistírnu, hlídání dětí, obchod se suvenýry, kadeřnictví.

Vybavení pokojů: Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje s označením „classic“ a možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, minibarem (za poplatek), Wi-Fi připojením a trezorem. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s označením deluxe.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Sharjah – Praha- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou/vybranou formou stravování - Česká asistence na telefonu- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu - S účinností od 31.3.2014 se hradí pobytová taxa v hotovosti na hotelové recepci a její výše je stanovena dle kategorie hotelu i apartmánového komplexu následovně: 3* hotel - min. 10 dirhamů pokoj/noc, 4* hotel - min. 15 dirhamů pokoj/noc, 5* hotel a apartmánový komplex - min. 20 dirhamů pokoj/noc. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do ceny zájezdu