Z Bostonu do Miami


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Do své devatenácté sezóny vstupuje náš klasický zájezd, který Vás provede největšími atrakcemi pobřeží Atlantiku od Bostonu po Miami, s přídavkem jedinečných Niagarských vodopádů. Program jsme pro Vás rozšířili o dva dny - v nichž Vás navíc oproti minulosti čeká jedinečný shopping v Orlandu, možnost navštívit světoznámý zábavní park Sea World, plážová města pobřeží Mexického zálivu a pozorování aligátorů v přírodě oblasti Everglades. Po zájezdu Vám nabízíme samostatné prodloužení pobytu na Miami Beach !
New York – Boston – Niagara – Buffalo – Pittsburgh – Washington D.C. – Richmond – Savannah – Cape Canaveral – Kennedy Space Center – Merrit Island – Orlando – Tampa - Everglades – Miami Beach – Key West
Minimální počet 6 osob
Během zájezdu urazíte cca 2.800 mil ( 4.480 km )
Zájezd může být směřován opačně
K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.

Program zájezdu

1. den: NEW YORK 30 mil / 50 km Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu. Po ubytování orientační meeting s průvodcem.
2. den: MANHATTAN 50 mil / 80 km Celodenní prohlídka Manhattanu s průvodcem zahrnující největší atrakce velkoměsta, jejíž součástí je i plavba kolem Manhattanu lodí po řekách Hudson a East River /v ceně/. Vrcholem prohlídky pro Vás určitě bude let helikoptérou nad Manhattanem a sochou Svobody /fakultativně, doporučujeme /. Závěrem dne následuje pěší vycházka po 5. Avenue a společná návštěva vyhlídky ze střechy mrakodrapu Rockefellerova Centra /vstup v ceně/.
3. den: BOSTON 240 mil / 380 km Časně odjezd do Bostonu. Prohlídka centra města proběhne netradičně obojživelným automobilem – tzv. "kachnou"- kde zažijete pohled na město ze souše i z mořského zálivu!! Poté budete mít dostatek indiv. volna v centru do odpoledních hodin. Ubytování v podvečer.
4. den: NIAGARA FALLS 470 mil / 750 km Přejezd do Niagara Falls. Po ubytování společná návštěva slavných vodopádů, včetně plavby lodí pod vodopády /1.6.- 30.9.2019/.
5. den: BUFFALO, PITTSBURGH 240 mil / 380 km Dopoledne individuální volno k samostatným vycházkám v okolí majestátních vodopádů, poté odjezd do Pittsburghu, cestou krátká zastávka v Buffalu a u jezera Erie. V podvečer orientační prohlídka centra Pittsburghu a ubytování.
6. den: WASHINGTON D.C. 250 mil / 400 km Časně odjezd do Washingtonu D.C. Po příjezdu do Washingtonu do večerních hodin prohlídka zahrnující největší atrakce a pamětihodnosti – Capitol, White House, Lincolnův a Washingtonův památník, Arlingtonský hřbitov… Ubytování večer.
7. den: WASHINGTON D.C. 180 mil / 280 km Pokračování prohlídky Washingtonu – budete mít dostatek volného času k návštěvě muzeí a galerií a k vycházkám po slavném "Mallu". Odpoledne odjezd do místa ubytování na trase do Savannah.
8. den: SAVANNAH 410 mil / 650 km Přejezd do Savannah. Odpoledne po příjezdu návštěva centra města a nábřeží se stylovými hospůdkami a bary… Příjezd do hotelu ve večerních hodinách.
9. den: KENNEDY SPACE CENTER 290 mil / 460 km Časně odjezd do Titusville. Zde Vás čeká návštěva kosmického střediska na Cape Canaveral. Absolvujete túru po kosmodromu busem, prohlédnete si odpalovací rampy, řídící středisko, zúčastníte se besedy s astronautem a uvidíte jedinečné představení v kině IMAX /vstup v ceně/. Zhlédnete také zde nově vystavený raketoplán Atlantis.
10. den: MERRIT ISLAND, ORLANDO 100 mil / 160 km Dopoledne návštěva přírodní rezervace na Merrit Island – domova aligátorů a mnoha druhů zvěře a ptáků, a relaxace na jediné ryze přírodní pláži Floridy Playalinda Beach. Odpoledne odjezd do Orlanda, centra zábavy pro všechny generace, a také vyhlášené mekky shoppingu. Po ubytování návštěva některého ze zdejších outlet mallů a možnost nákupu značkového zboží za skvělé ceny, večer návštěva slavného International Drive.
11. den: ORLANDO 40 mil / 70 km Dnes Vám nabídneme možnost navštívit zábavní park Sea World, jednu z největších atrakcí Orlanda /vstup není v ceně/, nebo budete moci relaxovat u hotelového bazénu či se věnovat shoppingu.. Nejprve však absolvujete místní atrakci – výlet na airboatu v močálech střední Floridy spojený s pozorováním aligátorů a vodních ptáků /v ceně zájezdu/.
12. den: GULF OF MEXICO, EVERGLADES 390 mil / 620 km Odjezd do oblasti Mexického zálivu. Návštěva plážových destinací Madeira Beach, Treasure Island a St. Pete Beach s možností koupání v moři. Pokračování přes Bradenton a Sarasotu do oblasti Everglades, pozorování aligátorů a vodních ptáků ve volné přírodě Big Cypress National Preserve. Příjezd do hotelu na Miami Beach ve večerních hodinách.
13. den: MIAMI BEACH 60 mil / 90 km Po orientačním okruhu centrem Miami odjezd zpět do hotelu, volné odpoledne k relaxaci na pláži nebo u bazénu…
14. den: MIAMI BEACH 10 mil / 15 km Celodenní volno na pláži, fakultativně Vám doporučujeme celodenní výlet na ostrov Key West – nejjižnější bod kontinentálních USA v Karibském moři.
15. den: MIAMI, odlet domů 40 mil / 70 km Do odjezdu na letiště indiv. volno, poté transfer na letiště a odlet do Prahy, fakultativně individuální prodloužení pobytu na Miami Beach.
16. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí

Slevy

  • sleva pro třetí osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) (sleva: -3700 Kč)
  • sleva pro čtvrtou osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) (sleva: -2600 Kč)
  • sleva pro dítě do 12 let (pokoj sdílí s rodiči) (sleva: -13700 Kč)
  • pojištění storna zájezdu /ERV pojišťovna/

Cena nezahrnuje

  • příplatek za jednolůžkový pokoj (příplatek: 22400 Kč)