Alanya - Hotel Kleopatra Ada ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Tento městský hotel je situován v těsné blízkosti oblíbené Kleopatřiny pláže a doporučujeme ho především méně náročným klientům, kteří preferují blízkost pláže a centra letoviska. Nachází se cca 120 km od mezinárodního letiště v Antalyi a cca 1,5 km od samotného centra města Alanya. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Pláž: Proslulá Kleopatřina pláž leží cca 100 m od hotelu, od kterého je oddělena pouze místní komunikací. Lehátka, slunečníky a matrace jsou k dispozici za poplatek, bar na pláži je k dispozici zdarma (pouze nealkoholické nápoje 10:00 – 17:00).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby, lehké občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí a možností pronájmu trezoru (za poplatek), směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, bar u bazénu, bar na pláži, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, stolní tenis, šipky, plážový volejbal, tělocvična. Za poplatek turecké lázně, sauna, masáže, kadeřnictví, internetový koutek, billiard, prádelna, lékař, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Příjemně zařízené standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, TV, minibarem (za poplatek) a balkonem. Rodinné pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou k dispozici za příplatek.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)