Alanya - BLUE SKY ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v letovisku Alanya, 2 km od centra města a 120 km od letiště v Antalyi. V blízkosti hotelu jsou obchody, kavárny a restaurace.

Pláž: Hotel leží u písečno-oblázkové pláže, od které je oddělen pobřežní komunikací. Plážový servis za poplatek.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, dvě restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, konferenční sál, kadeřnictví, obchod, čistírna, internetové připojení (WiFi zdarma).

Sport a zábava: Venkovní bazén, sauna, turecké lázně, masáže, plážový volejbal, vodní sporty, 3x v týdnu zábavní večery, stolní tenis.

Pro děti: Bazén, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let.

Poznámka: Do Turecka je možné vycestovat pouze s cestovním pasem, jehož platnost je ještě minimálně 150 dnů po návratu. Každé dítě musí mít vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-09:30 - 10:30 pozdní snídaně-10:30 - 17:00 občerstvení v hotelu a v baru na pláži-17:00 - 18:00 káva, čaj, zákusky-22:00 - 24:00 sendviče, polévka-24:00 - 07:00 noční lehké občerstvení-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v hotelovém baru a v baru u bazénu-08:30 - 19:00 nealkoholické nápoje v baru na pláži

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, fén, lednička, sejf, telefon, balkón. Ve standardních pokojích možnost jedné přistýlky, v rodinných pokojích je možné ubytovat až 4 osoby.