Monastir - EL MOURADI SKANES ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v oblasti Skanes, 8 km od města Sousse a 13 km od města Monastir. V těsné blízkosti hotelu je golfové hřiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, americký bar, hlavní restaurace, pizzerie, bar na pláži, diskotéka, maurská kavárna, konferenční sál, obchod, internetové připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén s tobogánem a skluzavkami, krytý bazén, fitness centrum, pára, masáže, hydromasáže a léčebné procedury, sauna, tenisové kurty, lukostřelba, šipky, petanque, stolní tenis, minigolf, billiard, plážový volejbal, vodní sporty na pláži, animační programy a zábavní večery.

Pro děti: Dva venkovní bazény, mini club pro děti ve věku 5 - 12 let a teenage club pro děti ve věku 13 - 17 let, animační programy.

Poznámka: Každé dítě musí mít vlastní cestovní pas. Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 10:00 - 11:00 pozdní snídaně- 1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte- 14:00 - 16:00 odpolední občerstvení- 16:00 - 17:00 káva, čaj, zákusek- mátový čaj a turecká káva v maurské kavárně- 23:00 - 24:00 noční občerstvení- 09:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, minibar, sejf, balkón nebo terasa. Ve standardním pokoji možnost jedné přistýlky.