Hammamet - OMAR KHAYAM ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě, 6 km od centa města Hammamet a Nabeul. V blízkosti hotelu je autobusová i vlaková zastávka, v okolí jsou obchody, restaurace a kavárny. V docházkové vzdálenosti je aquapark.

Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Plážové osušky zdarma (depozit 10 EUR).

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, snack bar, hlavní bar, bar a restaurace na pláži, maurská kavárna, společenská místnost, obchody, kadeřnictví, internetové připojení (WiFi v lobby zdarma).

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, bazén s aquaparkem, fitness centrum, balneoterapie, bohaté animační programy a zábavní večery, vodní sporty na pláži, tenisové kurty, šipky, stolní tenis, minigolf, peganque, lukostřelba, vodní polo, aerobic, plážový volejbal.

Pro děti: Venkovní bazén, skluzavky, hřiště, miniklub pro děti 4 - 12 let a junior klub pro děti 12 - 16 let.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech hotelu-09:30 - 11:00 pozdní snídaně-16:00 - 18:00 a 22:00 - 24:00 občerstvení (pizza, těstoviny, sendviče,hranolky)-1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte (tuniské speciality, rezervace nutná)

Ubytování: hotel ***

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, fén, telefon. Za poplatek možnost ledničky. Každý pokoj má balkón nebo terasu, možnost až dvou přistýlek.