Djerba - SENTIDO DJERBA BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v krásné zahradě, 5 km od městečka Midoun, 15 km od Houmt Souk a 25 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u dlouhé písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, maurská kavárna, kadeřnictví, kosmetický salón, WiFi připojení, obchody.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, masáže, léčebné procedury, turecké lázně, animační programy, tenisový kurt, plážový volejbal, stolní tenis, lukostřelba, petanque, aerobic, vodní gymnastika, joga, fitness centrum, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Bazén, animační programy, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 12:00 pozdní snídaně-1x za pobyt večeře v restauraci á la carte-15:00 - 18:00 občerstvení (sendviče, pizza, hamburgery, hranolky, salát, palačinky, ovoce a zmrzlina)-odpolední káva, čaj, zákusky-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, sejf, lednička, fén, balkón nebo terasa. Možnost jedné přistýlky. Za příplatek 490 Kč / osoba a noc možnost ubytování v pokojích s přímým vstupem do privátního bazénu (společný pouze pro tento typ pokojů), kapacita na zpětné potvrzení.