Royal Cottage Residence - Koh Samui


  • ubytování: rezidenceubytování: rezidence
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Exotika

Residence s českým managementem! Pro klienty, kteří čekají skutečné Thajsko v příjemném a klidném prostředí tropické džungle v těsné blízkosti pláže!

V naší rezidenci máme k dispozici celkem 14 krásných apartmánů. Již z toho je patrné, že se nejedná o továrnu na turisty, ale o dobře promyšlenou vilu, která hostům nabídne uzavřenou klidnou oázu. Rezidence nabízí klientům absolutní odpočinek s prvotřídním servisem, nerušený dějem zvenčí. Ideální dovolená!

Přijeďte se podívat do ráje. Rezidence byla dostavěná v prosinci 2005 ve viktoriánském stylu. Všechny apartmány jsou luxusně zařízeny v thajském stylu, plně klimatizovány s vlastním nadstandartním příslušenstvím. Naprosto samozřejmé je zařízení jako minibar, satelitní TV, nápojové sklo a odpočinková část.

Ubytování: rezidence

Koh Samui, v roce 2005 otevřená residence ve viktoriánském stylu se nachází cca 3 minut chůze od pláže Lamai, pár minut chůze od nákupních a zábavních možností, vzdálenost od letiště cca 25 minut jízdy. Krásné písčité pláže jsou vzdáleny cca. 5 minut chůze klidnou lokalitou. Na domorodé trhy se také dostanete za několik minut, stejně jako do rušnějších ulic.

Kolem rezidence je neproniknutelný tropický prales. Je to nefalšovaná pohádka! Tento prales v rezidenci vytváří klidnou tropickou atmosféru.

Nabízí 14 apartmánů o velikosti 45–90 m2. Bar, bazén, jacuzzi, thajské masáže, vodní sporty na pláži, internet WiFi
apartmán - 1 nebo 2 ložnice pro 2–4 osoby. Všechny apartmány jsou nové, plně klimatizované. V apartmánech jsou krásná velká okna, která ústí do tropické džungle. K vybavení apartmánů patří lednice s minibarem, satelitní TV, luxusní nábytek v thajském stylu, nápojové sklo, ručníky, osušky…

Úklid je každodenní. Přistýlka je možná za poplatek 800 THB


nebyly nalezeny žádné termíny

Cena zahrnuje

  • letenka Praha (Vídeň) - Thajsko a zpět
  • ubytování v Royal Cottage Residence
  • snídaně
  • pojištění CK pro případ úpadku
  • česky hovořící delegát v místě pobytu

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění (lze zajistit v CK)