Santa Susanna - hotel Top Summer Sun - letecky


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Jen pár kroků od hlavní promenády letoviska Santa Susanna, nedaleko prostorné a pěkné písečné pláže leží hotel H Top Summer Sun, dříve Sant Jordi. Je doslova přímo na hlavní promenádě, ale jeho vchod je z klidnější části a to mu dává ráz tiššího hotelu. Hotel má velmi pěkné a moderně vybavené společné prostory. Bazén s lehátky a slunečníky je v klidové části hotelu, stejně tak bar. Pokoje jsou nově a moderně zařízeny a poskytnou vám veškeré potřebné pohodlí. Promenáda letoviska s obchůdky a restauracemi, pláž, vše je u tohoto hotelu pěkně po ruce. Restaurace hotelu je klimatizovaná, strava formou švédských stolů bohatá. Během hlavní a střední sezóny na vás čeká také zábavný program. Můžete se vydat na celodenní výlet do Barcelony, kam dojedete vlakem asi za hodinu.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, terasa, bar v hotelu a u bazénu, výtah, TV místnost, bezbariérový přístup, snack bar, klimatizace, animace, Wifi ve veřejných prostorách hotelu zdarma (časově omezeno).
Za příplatek: dětská postýlka, praní prádla, Wi-Fi na pokoji, fitness centrum, sauna, trezor, stolní tenis.
Hotel nabízí stravování formou švédských stolů polopenze - snídaně večeře, plná penze snídaně obědy večeře, nebo All Inclusive.

Stravování: all inclusive

All Inclusive TOP snídaně oběd a večeře formou švédských stolů, k jídlům nápoje (víno, pivo, nealko nápoje), neomezená konzumace v barech hotelu (10:00 – 24:00) alkoholických nápojů (víno, pivo) i nealkoholických nápojů (teplé i studené), výběr z Premium značek - např. Ballantines, Soberano, Bacardi Ron, Baileys, vodka, gin, jídelní bufet v hotelové restauraci - snacky, hamburgery, pizzy, sendviče, zmrzlina a další. Top passport - využití TOP busu s možností návštěvy ostatních hotelů z řetězce H TOP na pobřeží Costa Brava a Costa Maresme s možností čerpání All Inclusive služeb i v ostatních hotelech řetězce H TOP. Lloret de Mar - Royal Beach****, Malgrat de Mar – Planamar***, Malgrat de Mar - Cartago Nova***, Santa Susanna - Summer Sun***, Calella - Olympic***. Ve vybraných termínech 1. dítě do 14 let All Inclusive zdarma.

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 14 let v době pobytu nesmí dovršit 14 let.


nebyly nalezeny žádné termíny