Patince - Chatky Family Resort, pro rodiny s dětmi, koupaliště zdarma


  • ubytování: chataubytování: chata
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Volný vstup na letní termální koupaliště a Tobogánový svět, uzavřený areál - velmi vhodné pro rodiny s dětmi. NEMO tour TIP. Sleva 7=5 platí po celé léto.
Pobyty 8 dní/7 nocí, NEDĚLE - NEDĚLE s volným vstupem na letní termální koupaliště a Tobogánový svět.

Přímo v areálu termálního koupaliště. Ubytování v chatkách s kompletně vybavenou kuchyňkou s elektrickou dvouplotýnkou, ledničkou, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou. V každé chatce jsou 2 pokoje, 1x pokoj s 2 pevnými lůžky a přistýlkou (rozkládací křeslo), 1x pokoj s manželským lůžkem (přistýlka jako vysunovací „šuplík“), TV, rádio s CD/MP3, sušák na prádlo, koupelna se sprchou a WC. Maximálně pro 4-6 osob. V chatovém areálu je k dispozici dětské hřiště a pískoviště, venkovní ohniště, plážový volejbal, menší fotbalové hřiště, malý dětský bazén. Areál s 12 chatkami (ve vzdálenosti cca 5-10 m od sebe) je oplocen, večer a v noci osvětlen. Wi-Fi připojení k internetu je možné - v ceně pobytu. Pes není povolen. Parkování v areálu před chatkou. V areálu koupaliště jsou tenisové kurty, minigolf, volejbalové hřiště. V nedalekém Wellness hotelu Patince jsou k dispozici další služby za poplatek: bowling, sauny a solárium, fitnesss, masáže, bar, vinárna, kavárna a restaurace aj.
Koupání: letní termální koupaliště s několika bazény a Tobogánový svět (v ceně pobytu). Vstup na termální koupaliště je zajištěn náramkovým systémem. Tímto způsobem pobyt na koupališti je možné neomezeně přerušovat.

Patince leží na levém břehu Dunaje, cca 14 km od Komárna a jsou známé především svým rekreačním areálem s termální vodou. V AREÁLU LETNÍHO TERMÁLNÍHO KOUPALIŠTĚ se nachází 5 bazénů: sportovní bazén pro plavce (42 x 20 m, hloubka 115-180 cm), dětský bazén pro nejmenší děti s teplotou vody 27-30°C (10 x 20 m, hloubka 20-40 cm), rekreační dětský bazén pro větší děti a neplavce s teplotou vody cca 28°C (17 x 18 m, hloubka 60-100 cm), odpočinkový sedací bazén s termální vodou o teplotě 30-34°C (16 x 18 m, hloubka 90 cm), plavecký bazén s termální vodou 27-29°C (12 x 18 m, hloubka 150 cm). TOBOGÁNOVÝ SVĚT – 3 velké tobogány (Anaconda, Kamikaze a Family super skluzavky) a dopadový bazén cca 10 x 12 m.
Letní veřejné koupaliště je ZDARMA pro klienty ubytované v Chatkách Family Resort. Vstup na letní koupaliště (8:00-20:00) a na Tobogánový svět (10:00-13.00 a 14:00-19:00).

V nedalekém WELLNESS HOTELU PATINCE je bazénový a saunový svět (cca 100 m, extra vstupné, se slevou 30%). BAZÉNOVÝ SVĚT: termální bazény, vířivky, perličkové koupele, klidový sedací bazén, vodní masážní děla, vodní hřib, vodní jeskyně, hydromasáže, plavecký protiproud, dětský bazén s tobogánem. SAUNOVÝ SVĚT: finská, parní a bylinková sauna, ledová místnost, vířivá vana, Kneippova koupel. Dále různé druhy masáží, včetně relaxačních i reflexních, zábaly, různé druhy koupelí, kosmetika aj.

30% sleva pro klienty NEMO tour z celodenního vstupu do Bazénového světa Wellness-Centra Patince.

Zaměření termálního areálu Patince:
- příznivé účinky na celý lidský organismus
- pohybový aparát a jeho choroby

Stravování: vlastní

možnost vlastního vaření v kompletně vybaveném kuchyňském koutu, který je součástí každé chatky Family Resort nebo stravování v některé restauraci nebo bufetu v areálu koupaliště.

Doprava: vlastní

Nástupní den NEDĚLE / Odjezdový den NEDĚLE
pobyty minimálně na 7 nocí
příjezd - ubytování v neděli (Check-In) od 13:00 do 16:30 hod
odjezd - uvolnění a předání chatky (odevzdání klíčů) v neděli ráno (Check-Out) od 07:30 do 10:00 hod

Ubytování: chata

4- lůžková chatka s možností až 2 přistýlek (cca 40 m2). V každé chatce jsou 2 pokoje (každý z nich má cca 12 m2), 1x pokoj s 2 pevnými lůžky a přistýlkou (rozkládací křeslo) a TV, 1x pokoj s manželským lůžkem (přistýlka jako "vysunovací šuplík"), TV, rádio s CD/MP3, sušák na prádlo, koupelna se sprchou a WC. Kompletně vybavená kuchyňka v každé chatce - el. dvouplotýnkový vařič, mikrovlnná trouba, lednička a rychlovarná konvice. Před každou chatkou je terasa s posezením a parkovací místo pro 1 auto. Maximálně 4-6 osob.


nebyly nalezeny žádné termíny
Pořadatelem zájezdu je NEMO tour

Slevy

  • Sleva 7=5 je již v cenách zohledněna, platí v každém termínu
  • PRO KLIENTY CK 30% SLEVA z CELODENNÍHO VSTUPU DO BAZÉNOVÉHO SVĚTA WELLNESS CENTRA PATINCE (cca 100 m vzdálen).
  • dítě do 2 let zdarma (jako 5.nebo 6.osoba) bez nároku na lůžko

Cena zahrnuje

  • pronájem chatky na 7 nocí včetně spotřeby energií
  • každodenní volný vstup na letní termální koupaliště a Tobogánový svět
  • povlečení
  • parkování
  • úschova vlastních kol
  • Wi-Fi připojení
  • místní poplatek.

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění Union typ B, na Slovensko, včetně storna/den/dospělý (příplatek: 25 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B, na Slovensko, včetně storna/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 45 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30 PANDEMIC/den/dospělý (příplatek: 70 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30 PANDEMIC/den/dítě do 15 let (příplatek: 50 Kč)
  • dětská postýlka zdarma