Plati - NIRVANA ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Klidné prostředí
Skvělý poměr kvality s cenou
Vhodné pro všechny věkové kategorie

Poloha: Ubytování se nachází v klidném letovisku Plati, pouhé 2 km od hlavního města ostrova Myrina. Myrina je malebné přístavní město, kterému dominuje pevnost, jejíž návštěva určitě stojí za to - nabízí nezapomenutelné panoramatické výhledy. Jak již napovídá název ubytování, Nirvana je ideálním místem pro ty, kteří preferují klidnou a relaxační dovolenou. Leží u krásné písečné pláže Plati Beach a nedaleko od ubytování je obchod s potravinami a několik restaurací. Velké množství nákupních a zábavních možností je dále soustředěno v Myrině.

Vzdálenosti Pláž: cca 150 m
Centrum letoviska: cca 500 m
Myrina: cca 2 km
Letiště: cca 22 km

Pláž: Velmi pěkná široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře Plati Beach je od ubytování vzdálena cca 150 m. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek. Tato pláž se řadí k nejoblíbenějším a nejhezčím plážím ostrova. Díky pozvolnému vstupu do moře je ideální pro rodiny s dětmi.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: vlastní

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní, které se podávají v plážovém baru Fika. Rozšířené kontinentální snídaně jsou servírované. Podávaná jídla jsou domácí výroby a z lokálních surovin. Bar Fika je vzdálený 160 m od ubytování Nirvana.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Studia jsou obklopena rozlehlou udržovanou zahradou. K dispozici je Wi-Fi připojení zdarma.

Všechna studia jsou moderně zařízena a součástí vybavení je WC, sprcha, TV, kuchyňský kout se základním vybavením a rychlovarnou konvicí, lednička, klimatizace, sejf, fén, sušák na prádlo, balkón nebo terasa. Studia jsou pro 2 osoby s možností přistýlky. Dětská postýlka je k dispozici na vyžádání zdarma.


nebyly nalezeny žádné termíny