Hotel Chryssi Akti


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Tento stylový hotel s rodinnou atmosférou se nachází přímo u písečné pláže v letovisku Argassi. K hotelovému vybavení patří recepce s Wi‑Fi připojením ve veřejných prostorách zdarma, restaurace, bar, snack bar, společenská místnost s TV, bazén a dětský bazén společný s vedlejším hotelem Paradise Beach, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek). Nejbližší restaurace, tradiční taverny, obchody a bary tohoto živého letoviska najdete 100 m od ubytování nebo se za poznáním či zábavou můžete vydat do 3 km vzdáleného hlavního města Zakynthos. Doporučujeme zapůjčit si auto nebo skútr a navštívit 9 km vzdálené krásné pláže Banana Beach, St. Nicholas Beach nebo za poplatek využít nabídky vodních sportů (šlapadla, jízda na banánech, vodní lyžování apod). Příjemná atmosféra a bezprostřední blízkost moře zaručují hezkou dovolenou pro všechny věkové kategorie.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: snídaně

Snídaně: Snídaně formou bufetu.
Polopenze: Možnost dokoupení večeří (předkrm, hlavní jídlo, dezert) v nedaleké taverně.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (7 €/den), lednice, TV, sejf (20 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace (7 €/den), lednice, TV, sejf (20 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.