prodloužený lyžařský víkend - Zell am See + ledovec Kaprun


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Silvestr
    • Aktivní dovolená

Jedná se o nejlepší a nejlépe vybavené zimní středisko v Rakousku, díky ledovci s celoroční možností lyžování sem můžete přijet prakticky kdykoliv a nikdy nebudete odjíždět zklamáni !!!

nabízíme Vám prodloužený víkend s možností lyžování v nejznámějším rakouském zimním letovisku - Kaprun - ledovec Kitzsteinhorn - nadmořská výška 1.000 - 3.000 m.n.m., nebo na svazích Schmittenhöhe v Zell am See

Kaprun s ledovcem Kitzsteinhorn nabízí celoroční lyžování z výšky 3 029 m.n.m. Zvláště za slunečných dnů se dostanete do světa horských velikánů a budete plnými doušky vnímat svět třítisícových vrcholů, který vás bude obklopovat.

Skiaréna Schmittenhöhe vytváří nad známým Zell am See vytváří dokonalý horský kuloár. Z nejvyššího bodu se ti odvážnější mohou spustit do údolí známou “střechou” Trass, rytmickou sjezdovkou Standard nebo zvolit střídavě červenou a modrou sjezdovku k nástupní stanici Areitbahn.

Doporučujeme: Náš tip: sjezdovka Trass v areálu Schmittenhöhe dlouhá 6 km s převýšením 1 190 m.

Další informace : během dne můžete využít bezplatné skibusy, které jezdí v krátkých intervalech mezi jednotlivými středisky. Skipas je samozřejmě platný pro obě lokality a slouží i jako jízdenka na skibus.

Technické údaje o středisku Zell am See/Kaprun

Celková délka modrých sjezdovek (km) 56
Celková délka červených sjezdovek (km) 49
Celková délka černých sjezdovek (km) 25
Dohromady celkem (km) 130
Počet modrých sjezdovek 18
Počet červených sjezdovek 22
Počet černých sjezdovek 9
Dohromady celkem 49

Počet kabinových lanovek a gondol 11
Počet sedačkových lanovek 16
Počet vleků 28
Dohromady celkem 55
Celková přepravní kapacita přepravních zařízení 78 000 os/hod
Celková délka uměle zasněžovaných tratí (km) 74
Celková délka běžeckých tratí (km) 200
Speciálně pro snowboardisty 3 x snowpark

dobré sněhové podmínky !!!!

Nejčerstvější informace najdete na aresách:
http://www.kitzsteinhorn.at/de/
http://www.schmitten.at/de/default.aspx

Ceny skipasů najdete na této adrese:
https://www.kitzsteinhorn.at/de/service/tickets-preise/ski-board

Stravování: polopenze

servírované snídaně a večeře (večeře o 4 chodech - polévka, předkrm, hlavní jídlo, dezert), možnost vegetariánské, veganské a bezlepkové stravy

Ubytování: gasthof

buď ** gasthof (penzion s restaurací) Unterwirt v obci Maishofen(7 km od Zell am See, 12 km od Saalbachu), jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, nebo vícelůžkové, jednoduše zařízené pokoje s umyvadlem se studenou a teplou vodou a se společným sociálním zařízením na patře. V některých termínech za příplatek možné pokoje s vlastním sociálním zařízením. Ubytování je možné i v přilehlých depandancích penzionu.

nebo ** gasthof Brunhilde v obci Fusch an der Glocknerstrasse, (8 km od Zell am See), dvoulůžkové, nebo vícelůžkové pokoje s koupelnou, za příplatek pokoje s vlastním sociálním zařízením. V penzionu bezplatná wifi.

ubytování se řídí vždy podle obsazenosti penzionů, klienti nemohou požadovat při uzavírání Smlouvy záruku ubytování v určitém konkrétním penzionu.


nebyly nalezeny žádné termíny
Pořadatelem zájezdu je Jana Koderová - CK Levante