Sliema - PRELUNA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Poloha: Hotel leží ve středisku Sliema, 8 km od letiště a 4 km jižně město Valletta. V blízkosti hotelu je krásná promenáda s obchody. Před hotelem se nachází autobusová zastávka.

Pláž: Pláž je od hotelu oddělena pobřežní komunikací.

Vybavení: Hotel vhodný pro klienty, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní resturace, restaurace s italskými a japonskými specialitami, lobby bar, snack bar, plážový klub, konferenční sál, WiFi připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, sauna, jacuzzi, vodní sporty na pláži, potápěčská škola.
Krytý bazén a posilovna budou zavřeny z důvodu údržby od 1.8 - 7.8.2022.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas.Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení.
Vstup do Spa (krytý bazén) a fitness budou z důvodu údržby uzavřeny od 1.8 - 7.8.2022.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze, plná penze formou bufetu nebo All Inclusive.

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, rádio, fén, sejf, minibar, Wi-Fi připojení. Možnost jedné přistýlky. Výhled do vnitrozemí. K dispozici za příplatek pokoje s balkónem, pokoje s balkónem a výhledem na moře, superior s výhledem na moře a balkónem.