Qawra - Hotel Dolmen Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: hotel se nachází v letovisku Qawra – St. Paul´s Bay pouze 50 metrů od pláže s betonovými moly a malou písčitou pláží, od které je oddělený silnicí. U pláže je venkovní bazén s restaurací, lehátky a slunečníky na betonovém molu se vstupem do moře. Před hotelem je zastávka autobusu, odkud se pohodlně hromadnou dopravou dostanete do 17 km vzdáleného hlavního města Valleta.

Vzdálenosti pláž: cca 50 m
centrum Qawra: 0 m
centrum Bugibba: cca 3 km

Sport a zábava: animační programy, 4 venkovní bazény (jeden se slanou vodou), dětský bazén, lehátka a slunečníky zdarma, potápěčské centrum, Beach Club s širokou nabídkou vodních sportů, fitness a wellness centrum (krytý bazén, sauna, jacuzzi, parní lázeň, služby za poplatek – masáže, salón krásy), 2 tenisové kurty.

Orientační časy letů: Praha Malta 11:10 13:40
Malta Praha 07:50 10:20

Stravování: snídaně

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze s nápoji (k večeři – stolní víno, místní pivo, voda) nebo all inclusive.

Ubytování: hotel ****

hotel nabízí ubytování ve 413 dvoulůžkových pokojích s možností až 2 přistýlek (až 4 dosp. os.). Pokoje mají koupelnu (vana nebo sprcha, toaleta, fén), klimatizaci, sat. TV, telefon, Wi-Fi a kabelové připojení na internet (za poplatek), minibar, sejf a sadu na čaj a kávu, balkón s bočním nebo přímým výhledem na moře nebo s výhledem do zástavby.

Vybavení: 24-hod. recepce s lobby barem, restaurace a la carte, piano bar, vinárna, kavárna, bar u bazénu, noční klub v karibském stylu, kasino, výtahy, konferenční místnosti, prádelna a čistírna, půjčovna aut, prodej výletů, dětské hřiště, hotelový minibus (za poplatek).