Paradise Bay - Hotel Paradise Bay ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: hotelový komplex se nachází na nejsevernějším výběžku Malty, pouze 2 km od ostrova Comino a asi 5 km od ostrova Gozo, na které jezdí denně několik lodních spojení z přístavu nedaleko hotelu (asi 400 m). Hotel je postaven přímo u moře, u hotelu jsou betonová mola se vstupem do moře. Asi 50 m od hotelu je malá písčitá pláž s lehátky a slunečníky a bar. Zastávka autobusu pro spojení do nejbližšího města Mellieha a do hlavního města Valleta je přímo před hotelem. Letiště je vzdáleno 32 km.

Vzdálenosti moře: 0 m
pláž: cca 50 m
centrum Mellieha: cca 4 km

Sport a zábava: 4 venkovní bazény a dětský bazén, lehátka a slunečníky zdarma, certifikované potápěčské centrum, Beach Club s širokou nabídkou vodních sportů, fitness a wellness centrum (krytý bazén – otevřený listopad až duben, sauna, jacuzzi, služby za poplatek – masáže, salón krásy), tenisový kurt, víceúčelové hřiště (fotbal, basketbal aj.).

Orientační časy letů: Praha Malta 11:10 13:40
Malta Praha 07:50 10:20

Stravování: snídaně

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.

Ubytování: hotel ****

hotel nabízí ubytování ve 276 dvoulůžkových pokojích s možností až 2 přistýlek (až 4 dosp. os.) a v suitách (až pro 3 os.). Pokoje mají koupelnu (vana nebo sprcha, toaleta, fén), klimatizaci, sat. TV, telefon, Wi-Fi, minibar, sejf a sadu na čaj a kávu, balkón s bočním nebo přímým výhledem na moře.

Vybavení: 24-hod. recepce s lobby barem, restaurace s výhledem na záliv (podává středomořskou a evropskou kuchyni), restaurace u bazénu (podává lehké občerstvení), bar a koktejl bar, výtahy, konferenční místnosti, obchod se suvenýry, prádelna a čistírna, půjčovna aut, prodej výletů, dětské hřiště a herna.