Mellieha - Hotel Seabank Resort & Spa ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel s vyhlášenou kuchyní leží cca 20 m od jedné z největších a nejkrásnějších písčitých pláží . Vzdálenost od letiště cca 30 km a od centra městečka Mellieha cca 1,5 km, které je lehce dosažitelné i místním autobusem a najdete zde vedle historického centra i výběr restaurací a kaváren. Pár metrů od hotelu je menší promenáda s obchůdky a restauracemi.

Pláž: Nádherná písčitá pláž s pozvolným vstupem cca 20 m od hotelu , slunečníky a lehátka za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, čtyři mezinárodní restaurace (nutná rezervace), bary, minimarket, venkovní bazén s velkou sluneční terasou a dětskou částí, vnitřní bazén, sportovní aktivity (plážový volejbal), animace, dětský koutek.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách), slunečníky a lehátka u bazénu, vířivka, sauna, fitness.
Za poplatek: masáže, kadeřnictví, kosmetika, bowling, minigolf.

Doporučujeme: Luxusní hotel přímo u jedné z nejhezčích písčitých pláží s pozvolným vstupem do moře, vhodný pro rodiny s dětmi a pro klienty, kteří vyhledávají kvalitní služby a ubytování.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Pobytová taxa: S platností od 1.6. 2016 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána ekologická pobytová taxa , kterou platí každá osoba starší 18ti let. Výše ekologické pobytové taxy na osobu a noc je 0,50 EUR . Maximálně vybíraná částka na osobu a pobyt je 5 EUR.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu v hlavní hotelové restauraci (snídaně, oběd, večeře), občerstvení během dne v baru u bazénu, neomezenou konzumaci piva a lokálních vín a nealkoholických napojů v hlavním baru nebo baru u bazénu od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem s výhledem na bazén a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem a Wi-Fi (zdarma) a minibarem. Pokoje s výhledem na moře za příplatek. Možnost až dvou přistýlek (na vyžádání).