Innsbruck, Brenner, Verona, Lago di Garda, Sirmione, Salo, Miláno ! To vše jen za 4.499 Kč!


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Zveme Vás do Tyrolska a Itálie v období celého roku.

Začneme v Innsbrucku a končíme v centru světové módy Miláně !

Hotel minimálně 3* se snídaní ! Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!
Ubytování: hotel ***.
Stravování: snídaně
servírovaná v ceně !
Doprava: autokarem
Odjezdy z celé ČR bez příplatku - odjezdová místa v programu zájezdu !!! V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!

Stravování: snídaně

1 x večeře za příplatek 190,- Kč

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!! Základní nástupní místa: Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Hradec Králové, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava-Pávov, Praha, Plzeň.

Ubytování: hotel ***

1 x nocleh, 2-lůžkové pokoje se snídaní

Program zájezdu

1. den: ! CENA LAST MINUTE !
Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!
1. den:
Ve 20.30 hodin odjezd z Nového Boru, dále ve 21.15 z Liberce, ve 22.00 z Mladé Boleslavi, v 21.00 z Hradce Králové, ve 17.00 z Ostravy, v 18.30 z Olomouce, ve 20.00 z Brna, ve 21.15 z Jihlavy-Pávova, ve 23.00 Prahy, 30.12.: v 0.30 z Plzně a případně z dalších nástupních míst dle poptávky. Tranzit Německem do Rakouska.

2. den: 2. den:
V ranních hodinách příjezd do metropole Tyrolska Innsbrucku na prohlídku města: centrum starého města se starou Radnicí z 15. století, dále si prohlédneme známý gotický arkýř císaře Maxmiliána I. z let 1497-1500 nazvaný Zlatá stříška (Goldenes Dachl), projdeme hlavní ulicí Marie Therezie. Následně se přesuneme na lyžařský skokanský můstek Bergisel, kde se již uskutečnily dvoje zimní olympiské hry v letech 1964 a 1976. Po této prohlídce se vydáme směrem do Brennerského průsmyku, kam vystoupáme pomocí soustavy vysokých dálničních mostů Europabrücke, po kterých se dostaneme až k italské hranici a začneme postupně klest údolím řeky Adige okolo města Bolzano a následně dojedeme až do Verony. Je to město milenců a lásky v severní Itálii v oblasti Benátsko, hlavní město provincie Verona . Po příjezdu si prohlédneme historické centrum města s mnoha památkami, jehož středem je podlouhlé tržiště Piazza delle Erbe s měšťanskými domy a paláci ze 13.-17.století. Nedaleko v ulici Capello stojí Juliin dům (Casa di Giulietta), který patřil rodu Capuletů, ve dvoře je „Juliin balkon“, v domě je nyní muzeum staré Verony. Do tohoto domu a do města Verona umístil Shakespeare děj své tragédie „Romeo a Julie“. V jižní části historického jádra si prohlédneme místní jedinečnou Arénu, která má rozměry 139x110 metrů, dokončena byla za císaře Augusta již v roce 30. Po římském Koloseu a amfiteátru v Capui u Neapole je největší stavbou svého druhu na světě. Dnes Aréna slouží v létě k divadelním představením a festivalům. V podvečer odjedeme do hotelu v oblasti Verony a jezera Lago di Garda. Nocleh, pro klienty s příplatkem i večeře.

3. den: 3. den:
Po snídani odjezd do přívětivého městečka Sirmione, které leží na poloostrově uprostřed jezera Lago di Garda, krátká prohlídka historického centra s malebnými uličkami. Následuje přejezd domalebného města Salo na břehu jezera Lago di Garda , které je největším italským jezerem s rozlohou 370 km2, délkou 51 km, šířkou 17 km a největší hloubkou 346 m. Délka břehu je přes 150 km a hlavně v jižní části je jezero využívané k rekreačním účelům v mnoha letoviscích, např. v Sirmione na známém poloostrově vybíhajícím do jezera od jihu. Město Salo leží na břehu jezera v regionu Lombardie. Nachází se zde nejdelší promenáda na břehu jezera Lago di Garda. Velmi malebná. Město bylo hlavním městem italské republiky v letech 1943 až 1945, která se nazývala „Republica Salo“ (Repubblica di Salo). V poledních hodinách odjezd do Milána , které je známým centrem světové módy. Je také druhým největším městem Itálie, hned po Římě. Prohlídka města /katedrála Duomo di Milano na náměstí Piazza del Duomo s pomníkem italského krále Viittorio Emanuela II. - možnost výstupu i na střechu chrámu, dále si prohlédneme obchodní galerii „Galleria Vittorio Emanuelle II. - zastřešená pasáž složená ze dvou na sebe kolmých arkád se skleněnými stropy, byla postavena v letech 1865 až 1877 jako luxusní nákupní centrum - slouží tak až do dneška, kterou projdeme až ke známé milánské opeře Teatro Alla Scala - vystavěné po požáru v letech 1776 - 1778 za císařovny Marie Terezie, má dnes po rozsáhlé rekonstrukci kapacitu přes 2800 míst a je jednou z nejslavnějších operních scén. Opera La Scala - zde i muzeum divadla spojeného se životem a tvorbou Guiseppe Verdiho. Dále si prohlédneme mohutnou historickou stavbu Castello Sforzesco - hrad rodiny Sforzú ze 14. a 15. století.. Následuje osobní volno na individuální program, nákupy, občerstvení. Večer odjezd z Milána do ČR.

4. den: 4. den:
Tranzit Itálií, Německem a Rakouskem do ČR. V poledních až odpoledních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 12 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst).
Doporučené kapesné:
70 - 100 EURO na drobné nákupy a na vstupy a drobné suvenýry a nákupy na odpočivadlech při průjezdech Německem a Rakouskem. Cena zájezdu: 3.999,- Kč /původně 6.990,- Kč / V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava nebo další sedačka možná za 2.990,- Kč !
Cena obsahuje: Dopravu luxusním busem (VIDEO-DVD, KLIMA, WC - V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!), 1 x nocleh v hotelu min. 3* se snídaní, 2-lůžkové pokoje, za příplatek možno jednolůžkový pokoj, na vyžádání 3-lůžkový pokoj, pojištění CK, průvodce CK.
Příplatky:
na 1-lůžkový pokoj: 990,- Kč, 1 x večeře (servírovaná, 2-3 chody) za 290,-Kč, komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny za 140,- Kč/os.

Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !


nebyly nalezeny žádné termíny