Bardolino - kemp SERENELLA


  • ubytování: kempubytování: kemp
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Rodinný kemp poblíž oblíbeného resortu Bardolino, nedaleko Gardalandu a dalších zábavních parků. Klidné místo, animační služby a v neposlední řadě celkové zázemí pro děti včetně vyhřívaného bazénu a vodních her jsou jasnou devizou proč zvolit tento kemp.
Vybavení a služby: recepce, restaurace/pizzeria s výhledem na bazén a jezero, bar, zmrzlina, supermarket (zelenina, trafika,…), pračka, mytí aut, wi-fi, herna, v sezoně přítomen doktor.
Vyhřívaný dětský bazén s vodními hrami, klasický bazén s vířivkou, lehátky a slunečníky. Hřiště, fitness zona. Denní a večerní program pro děti od poloviny května do začátku září.

Vzdálenosti: přímo u jezera/pláže, Bardolino 1km, Garda 2km, GardaLand 13km (v sezoně shuttle bus zdarma), Verona 37km.

Ubytování: kemp

Ubytování v mobilhomech:
MBH 4/6 Classic – klasický mobilhome, který ubytuje až 6 osob. Manželská ložnice, druhá ložnice s jedním lůžkem a patrovou postelí, v obývací části s kuchyňkou další lůžko. Plně vybavený kuch.kout, lednice, varná deska, posezení pro 6 osob. Koupelna se sprchou a WC. Venkovní posezení.

MBH 4/6 PREMIUM (na dotaz v CK)– nejnovější ze všech mobilhomů, moderní design, ubytuje až 7osob. Hlavní manželská ložnice, 2x ložnice o 2 lůžcích + možná přistýlka v hlavní místnosti. Plně vybavený kuch.kout, lednice, varná deska, jídelní část. Koupelna se sprchou, WC zvlášť. Venkovní posezení.


Pořadatelem zájezdu je Garda Travel