MAKARSKA RIVIERA - pavilony RIVIERA


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Město Makarska - srdce Makarské riviéry a turistické Dalmácie. Přístavní městečko s bohatou historií i řadou kulturních památek. Proslula zejména kulisou horského masivu Biokovo, které se tyčí do výšek nad křištálově modrým mořem i třpytivými oblázkovými plážemi. Procházka historickým centrem, starobylými kamennými uličkami či širokou promenádou kolem přístavu slibuje prožít nezapomenutelné chvíle.

MAKARSKA – hotel Riviera pavilony
POLOHA: pavilony se nachází v těsné blízkosti pláže na začátku letoviska Makarska v rozlehlém parku.

VYBAVENÍ: centrální recepce, restaurace, směnárna, parkování přímo v areálu zdarma. UBYTOVÁNÍ: 2lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (pokoj 2+2, oddělené ložnice dveřmi), WIFI na pokoji GRATIS, TV - český program, sprcha, WC, lednice, ventilátor, balkon za příplatek.
STRAVOVÁNÍ: polopenze – snídaně – formou bufetu, večeře – hl. jídlo výběrem ze 4 menu + salátový bufet včetně dezertu

PLÁŽ: krásná oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody. Na pláži je možno zapůjčit lehátka. Plážový bar i sprchy na pláži. Pláž je lemovaná borovicovým hájem, kde je možné relaxovat v příjemném stínu.

SPORT I ZÁBAVA: tenisové kurty, hřiště na minifotbal, volejbal, nohejbal, stolní tenis, venkovní šachy, minigolf, vodní sporty na pláži. V centru Makarské diskotéka, stylové vinárny, ANIMAČNÍ PROGRAMY pro děti i dospělé, cvičení na pláži, zumba, aerobic ve vodě, dětské disco, soutěže

Stravování: polopenze

snídaně - formou bufetu, večeře - hl. jídlo výběrem z menu + salátový bufet
možnost dokoupení All inclusive - zahrnuje oběd + neomezená konzumace a nápojů v době oběda a večeří pouze v hotelové restauraci , neplatí pro terasu.

Doprava: autokarem

Doprava luxusními klimatizovanými busy. Odjezdová místa z celé Moravy.

Ubytování: hotel **

Pavilony hotelu se nacházejí v blízkosti pláže na začátku letoviska Makarská v rozlehlém parku.
Vybavení - centrální recepce, restaurace, směnárna,gril, pivnice, parkování přímo v areálu.
Ubytování - 2 lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, sprcha, WC, lednice.
Pláž - krásná oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody. Na pláži je možno zapůjčit si lehátka. Pláž je lemovaná borovicovým hájem, kde je možno relaxovat s příjemném stínu.
Sport i zábava - tenisové kurty, hřiště na minifotbal, volejbal, nohejbal, stolní tenis, vodní sporty na pláži. V centru Makarské - diskotéky, stylové vinárny, animační programy pro děti, dětské hřiště.


nebyly nalezeny žádné termíny