Slunečné pobřeží - Hrizantema


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Bulharsko

Pláž: Hotel Hrizantema se nachází na Slunečném pobřeží, což je největší bulharské pobřežní letovisko. Letiště Burgas je vzdálené asi 30 kilometrů. Další města v okolí, která lze navštívit, jsou Varna, Nesebar nebo Sozopol. Do centra letoviska je to pouhých 750 metrů a můžete si zde užít kavárny, restaurace, nákupy a také různé turistické atrakce.

Písečná pláž je 250 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek

Ubytování

V hotelu je ubytování nabízeno ve 2lůžkových pokojích, které mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout a WC), dále televizor a telefon. Součástí každého pokoje je balkon.

Strava

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Večeře v a lá carte restaurace možná po předchozí rezervaci. Během dne je k dispozici lehké občerstvení.Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 10:00 do 23:00.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou, lobby bar, bar u bazénu, Wi-Fi v lobby zdarma, trezor za poplatek, směnárna, obchod, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, snack bar

Aktivity

Vodní sporty na pláži, tenis, kulečník a sauna za poplatek. Posilovna, výřivka, stolní tenis, šipky, animační programy pro děti a dospělé, Zumba a aqua aerobic zdarma.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta